Ամերիկյան պոնչիկներ. Լցոնված, քաղցր փափկություն
Ես կարող եմ լցոնված փքաբլիթներ պատրաստել ցանկացած առիթի համար՝ հանգստյան օրեր, նախաճաշ, արձակուրդ, հյուրասիրություն: Ամենադժվարը սպասելն է, մինչև խմորը բարձրանա: Իսկ այդ ընթացքում կարող եք պատրաստել լցոնումը կամ զբաղվել ձեր գործերով: Այս պոնչիկները շատ եթերային են և համեղ:
Սովորաբար ամերիկյան բլիթները պատրաստվում են թխվածքաբլիթների տեսքով: Բայց ես որոշեցի պատրաստել այնպիսիք, որ կարողանամ մեջը լցոնել: պատրաստման մնացած տեխնոլոգիան չի փոխվում: Ձեզ եմ ներկայացնում փորձված բաղադրատոմսը:
Содержание
Ամերիկյան պոնչիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ջուր 250 մլ
- Խմորիչ 25 գ
- Ձու 1 հատ
- Ձվի դեղնուց 1 հատ
- Շաքար 100 գ
- Ցորենի ալյուր 500 գ
- Կարագ 100 գ
- Արևածաղկի ձեթ 500 մլ
- Աղ 1 պտղունց
- Կրեմ ըստ ճաշակի
Ամերիկյան պոնչիկներ.Պատրաստման եղանակը
- Լուծել խմորիչը ջրի մեջ և խառնել: Ավելացնել 2 թեյի գդալ շաքար, ձու, դեղնուց և խառնել բաղադրիչները:
- Ալյուրը մաղել, աստիճանաբար ավելացնել՝ անընդհատ խառնելով: Ավելացնել հալված կարագը, աղը և հունցել խմորը:
- Խմորը գլրտնակել շերտով և կտրել շրջանակներ: Թողեք դրանք 3 ժամ մնան՝ հասունանալու և ուռչելու համար:
- Կարկանդակները տապակել բուսական յուղի մեջ և թաթախել շաքարի փոշու մեջ:
- Յուրաքանչյուր բլիթի կենտրոնում անցք բացել և լցնել միջուկը:
- Ամերիկյան բլիթները կարելի է լցոնել ջեմով, կրեմով, մարմելադով, խտացրած կաթով կամ այլ համեղ լցոններով՝ ըստ նախասիրության: Ամեն ինչ կախված է ձեր ճաշակից ու երևակայությունից:
Այս պոնչիկները կցրեն նույնիսկ ամենավատ տրամադրությունը:
Ամերիկյան պոնչիկները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Մանր պոնչիկներ