Անանուխի մուրաբա. Անսովոր ու շատ համեղ աղանդեր:
Սա ոչ միայն անսովոր պահածո է, որը լավ համ ունի: Այս համադամ նրբագեղությունը նաև շատ օգտակար է: Այն օգնում է մրսածության և ստամոքսի հիվանդությունների դեպքում: Բացի այդ, այս մուրաբան շատ վարակիչ հիվանդությունների գերազանց կանխարգելիչ է:
Հետեւաբար, կարծում ենք, որ պետք է այն անպայման պատրաստել և ունենալ մթերքների պահոցում:
Մուրաբան իրականում ունիվերսալ է: Այն բազմաթիվ տարբերակներով կարելի է օգտագործել:
Թարմ համերի սիրահարներն այն վայելում են նրբաբլիթների հետ, լցնում պաղպաղակի վրա, քսում բիսկվիթների վրա և դրանով պատրաստում մոխիտո կոկտեյլ:
Անանուխի մուրաբա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Անանուխ 250 գ
- Շաքար 1 կգ
- Կիտրոն 2 հատ
- Ջուր 0,5 լ
Անանուխի մուրաբա. Պատրաստման եղանակը
- Անանուխի ճյուղերը տերևներով լվանալ, չորացնել թղթե սրբիչներով, այնուհետև աղալ, կամ մանրացնել:
- Կիտրոնները կեղևի հետ միասին մանր կտրատել և անանուխի հետ լցնել կաթսայի մեջ:
- Եփել 10 րոպե և թողնել ամբողջ գիշեր: Քամել խառնուրդը, զտել թանզիֆի օգնությամբ, ստացված հեղուկին ավելացնել շաքարավազ:
- Մարմանդ կրակի վրա եփել մոտավորապես 2 ժամ:
- Պատրաստի մուրաբան լցնել մանրէազերծված բանկաների մեջ: Անմիջապես փակել կափարիչներով:
Եթե ձեզ դուր եկավ այս բաղադրատոմսը, կիսվեք այն ձեր ընկերների հետ: Կարծում ենք, որ նրանց նույնպես դուր կգա:
Անանուխի մուրաբան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ելակի Մուրաբա կոնյակով առանց եփելու Ելակը