Առանց ալյուրի կարկանդակ. Թավայի մեջ արագ պատրաստվող թեթև թխվածք
Շոգ եղանակին կամ ամառանոցում թավայի մեջ նման արագ կարկանդակն իսկական փրկություն է:
Երբ շատ շոգ է, ես չեմ կարող միացնել ջեռոցը, բայց նաև քաղցր բան եմ ուզում, ապա այդպիսի պարզ ու համեղ բաղադրատոմսերի օգնությանն եմ դիմում:
Содержание
Առանց ալյուրի կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սպիտակաձավար 250 գ
- Կաթ 320 մլ
- Բուսական յուղ 80 մլ
- Կարագ 1 ճաշի գդալ
- Ձու 1 հատ
- Վանիլային շաքար 8 գ
- Շաքար 1 ճաշի գդալ
- Թխում փոշի 8 գ
- Մի պտղունց աղ
Առանց ալյուրի կարկանդակ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Լցնել սպիտակաձավարն ամանի մեջ, ապա ավելացնել բուսական յուղ, ավելացնել 1 ճաշի գդալ կարագ սենյակային ջերմաստիճանում: Գդալով խառնել, ապա ձեռքով տրորել՝ փշրանք ստանալու համար:
- Ավելացնել վանիլային շաքար, շաքար, փխրեցուցիչ և ձու: Ամեն ինչ խառնեք գդալով, լցնել կաթը և հարել մինչև հարթ զանգված ստացվի:
- Յուղել հաստ հատակով տապակը կարագով, վրան սպիտակաձավար շաղ տալ:
- Լցնել ամբողջ խմորը և տապակը դնել վառարանի վրա: Ծածկել և թխել թույլ կրակի վրա 20 րոպե:
- Դրանից հետո ափսե դրեք կարկանդակի վրա, ձեռքով ափսեն պահելով կարկանդակը շրջեք և կրկին դրեք տապակի մեջ:
- Թխել թույլ կրակի վրա ևս 10 րոպե:
Կարկանդակը շատ քաղցր չէ, իդեալական է թեյ խմելու համար:
Համեղ ու պարզ:
Լավ ախորժակ բոլորին:
Տեսանյութ
Բելգիական վաֆլի