Առանց ալյուրի կարկանդակ. Թավայի մեջ արագ պատրաստվող թեթև թխվածք

Առանց ալյուրի կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Առանց ալյուրի կարկանդակ. Թավայի մեջ արագ պատրաստվող թեթև թխվածք

Շոգ եղանակին կամ ամառանոցում թավայի մեջ նման արագ կարկանդակն իսկական փրկություն է:

Երբ շատ շոգ է, ես չեմ կարող միացնել ջեռոցը, բայց նաև քաղցր բան եմ ուզում, ապա այդպիսի պարզ ու համեղ բաղադրատոմսերի օգնությանն եմ դիմում:

Առանց ալյուրի կարկանդակ

Առանց ալյուրի կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սպիտակաձավար 250 գ
  • Կաթ 320 մլ
  • Բուսական յուղ 80 մլ
  • Կարագ 1 ճաշի գդալ
  • Ձու 1 հատ
  • Վանիլային շաքար 8 գ
  • Շաքար 1 ճաշի գդալ
  • Թխում փոշի 8 գ
  • Մի պտղունց աղ

Առանց ալյուրի կարկանդակ

Առանց ալյուրի կարկանդակ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Լցնել սպիտակաձավարն ամանի մեջ, ապա ավելացնել բուսական յուղ, ավելացնել 1 ճաշի գդալ կարագ սենյակային ջերմաստիճանում: Գդալով խառնել, ապա ձեռքով տրորել՝ փշրանք ստանալու համար:
  2. Ավելացնել վանիլային շաքար, շաքար, փխրեցուցիչ և ձու: Ամեն ինչ խառնեք գդալով, լցնել կաթը և հարել մինչև հարթ զանգված ստացվի:
  3. Յուղել հաստ հատակով տապակը կարագով, վրան սպիտակաձավար շաղ տալ:
  4. Լցնել ամբողջ խմորը և տապակը դնել վառարանի վրա: Ծածկել և թխել թույլ կրակի վրա 20 րոպե:
  5. Դրանից հետո ափսե դրեք կարկանդակի վրա, ձեռքով ափսեն պահելով կարկանդակը շրջեք և կրկին դրեք տապակի մեջ:
  6. Թխել թույլ կրակի վրա ևս 10 րոպե:

Առանց ալյուրի կարկանդակ

Կարկանդակը շատ քաղցր չէ, իդեալական է թեյ խմելու համար:

Համեղ ու պարզ:

Լավ ախորժակ բոլորին:

Տեսանյութ

Բելգիական վաֆլի

Խնդրում ենք Գնահատեք