Արագ թխվածքաբլիթներ. Ընդամենը 30 րոպեում պատրաստ կլինի պարզ համեղ և մատչելի աղանդերը

Արագ թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ցանկանում ենք ձեզ ներկայացնել Արագ թխվածքաբլիթներ պատրաստելու մատչելի բաղադրատոմս: Այս թխուկները կարող են փոխարինել խանութից գնված աղանդերին:

Շատ եվրոպական երկրներում սնահավատություններ են կապված թխուկների հետ։

Երևի երևույթը կապված է ժողովուրդների բուռն սիրո հետ այս քաղցր արտադրանքի նկատմամբ։ Օրինակ՝ միջնադարյան Անգլիայում մեղրաբլիթները համարվում էին դեղամիջոց։ Աղջիկները գուշակություն էին անում թխվածքաբլիթներով՝ փշրանքներով կյանքի ընկեր փնտրելով։

Հիմա նման գուշակություն չի իրականացվում։ Թխվածքաբլիթները պատրաստվում են որպես հարգանքի տուրք անցյալի ավանդույթներին:

Արագ թխվածքաբլիթներ

Արագ թխվածքաբլիթներ. Բաղադրիչները

_ձու — 2 հատ

_ալյուր — 70 գ

_աղ — մի պտղունց

_վանիլային շաքար — 10 գ

_շաքարավազ — 60 գ

_շաքարի փոշի — 100 գ

Արագ թխվածքաբլիթներ

Արագ թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից, սպիտակուցները հարել վանիլային շաքարի հետ և 30 գրամ սովորական շաքարավազի հետ։ Պետք է ստանաք փարթամ զանգված՝ կայուն գագաթներով։

_Առանձին ամանի մեջ միացնել դեղնուցները շաքարավազի հետ, բաղադրիչները հարել հարիչով 3 րոպե։

_Դեղնուցային զանգվածին ավելացնել սպիտակուցային զանգվածի մի մասը, խառնել և մաղել 35 գրամ ալյուրը։

_Մնացած սպիտակուցային զանգվածին ավելացնել ալյուրի երկրորդ մասը և ստանալ խմոր։

_Ստացված խմորը տեղափոխել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ և յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա ձևավորել թխվածքաբլիթներ։

_Թխվածքաբլիթներին ցանել շաքարի փոշի, թխել 180 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 8-12 րոպե։

Արագ թխվածքաբլիթներ

Արդյունքում ստացվում են պարզ և արագ պատրաստվող թխվածքաբլիթներ։ Այս աղանդերի առավելությունը նաև մատչելիությունն է, բոլոր մթերքներն արդեն ձեր տանը կան ամենայն հավանականությամբ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Խնդրում ենք Գնահատեք