Բալի թրմօղի. Տնական թույլ ալկոհոլային խմիչք

Բալի թրմօղի ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բալի թրմօղի պատրաստելու համար անհրաժեշտ են միայն թարմ հատապտուղներ, շաքարավազ և օղի:

Տնական խմիչքը պատրաստելու համար ընտրեք հասած, առողջ բալ: Այս բաղադրատոմսում առաջարկում ենք օգտագործել բալ առանց կորիզները հանելու։ Եթե ​​այս տարբերակը ձեզ չի համապատասխանում, պարզապես հեռացրեք դրանք: Մենք միայն կզգուշացնենք, որ առանց կորիզների բալի դեպքում կփոխվի խմիչքի համը։

Ամենահամեղ ըմպելիքը ստացվում է բալի քաղցր սորտերից։ Եթե ​բալը ​թթու է, ապա ըստ ճաշակի ավելացրեք շաքարավազի քանակը։

Խորհուրդ. Թրմօղին պատրաստելուց հետո մնացած հատապտուղները դեն մի նետեք։ Դրանք կարելի է սառեցնել և օգտագործել տարբեր աղանդերների և տորթերի համար։

Բալի թրմօղի

Բալի թրմօղի. Բաղադրիչներ

_Բալ 2 կգ

_Շաքարավազ 1 բաժակ

_Օղի 800 մլ

Բալի թրմօղի

Բալի թրմօղի. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ բալը, հեռացնել պոչերը և լցնել 3 լիտր տարողությամբ բանկայի մեջ։

_Լցնել շաքարավազը և ավելացնել օղին։

_Լավ թափահարեք տարայի պարունակությունը։

_Բանկան փակեք նեյլոնե կափարիչով և դրեք մութ տեղում 2 ամիս։

_Ժամանակ առ ժամանակ մի մոռացեք թափահարել այն:

_2 ամիս անցնելուց հետո քամեք բալի թուրմը և լցրեք շշերի մեջ։

Խմիչքը պատրաստ է!

Բալի թրմօղի

Ստանում ենք համեղ, քաղցր ըմպելիք, որը դուր կգա թե՛ կանանց, թե՛ տղամարդկանց։ Պատրաստեք հիմա և պահեք գոնե մի շիշ ամանորյա սեղանի համար։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք