Բալով կարկանդակն այնքան համեղ է, որ այն կրկին ու կրկին պատրաստելու ցանկություն կունենաք:
Թեթև բալ, անուշահոտ թխվածքաբլիթ և սերուցքային լցոն` ահա թե ինչն է բալով կարկանդակի հաջողության գաղտնիքը:
Սառեցված բալը նախապես հանեք սառցարանից, և ավելորդ հեղուկը քամելուց հետո թեթևակի օսլա ցանեք վրան:
Բալով կարկանդակ. Բաղադրությունը
_Մարգարին կամ կարագ 150 գրամ
_1 տուփ վանիլային շաքար
_150 գրամ շաքար
_Փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ
_Ձու 3 հատ
_Ալյուր 150 գրամ
_Բալ 150 գրամ (նախապես վրան լցնել շաքարավազ և թողնել 1 ժամ)
Լցոն
_Ձու
_Սերուցք 125 մլ
_50 գրամ շաքար
Բալով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
_Շաքարի հետ խառնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և լավ հարել: Ավելացնել ձու, հարել: Այնուհետև ավելացնել ալյուրը և շարունակել հարել:
_Քսել ձևամանը կարագով և խմորը լցնել այնտեղ արդեն շարված կորիզահան արված բալերի վրա:
_Ջեռոցը տաքացնել 180 ° C- ով և թխել կարկանդակը մոտ 30 րոպե:
_Քանի դեռ կարկանդակը ջեռոցում է, ժամանակ ունենք պատրաստելու լցոնումը: Դա անելու համար պետք է միայն լավ խառնել և հարել լցոնի բոլոր բաղադրիչները:
_Հանել տորթը ջեռոցից և լցրեք վրան պատրաստված լցոնը: Կրկին դնել ջեռոցում ևս 15 րոպե:
Անուշահամ փափուկ ու եթերային կարկանդակ է ստացվում. որը շատ համեղ է: Բնական է, որ դուք չեք զղջա, եթե պատրաստեք այն, ավելին, կփոշմանեք, որ ընդամենը մեկ հատ թխեցիք )
Բալով կարկանդակը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ելակով ՏՈՐԹ չէ, Բայց Համն Անմահական է․ Տորթ Խուճուճ եփովի կրեմ ով