Բալով կարկանդակ. Պարզ ու չքնաղահամ խմորեղեն

Բալով կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բալով կարկանդակն այնքան համեղ է, որ այն կրկին ու կրկին պատրաստելու ցանկություն կունենաք:

Թեթև բալ, անուշահոտ թխվածքաբլիթ և սերուցքային լցոն` ահա թե ինչն է բալով կարկանդակի հաջողության գաղտնիքը:

Սառեցված բալը նախապես հանեք սառցարանից, և ավելորդ հեղուկը քամելուց հետո թեթևակի օսլա ցանեք վրան:

Բալով կարկանդակ

Բալով կարկանդակ. Բաղադրությունը

_Մարգարին կամ կարագ 150 գրամ

_1 տուփ վանիլային շաքար

_150 գրամ շաքար

_Փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ

_Ձու 3 հատ

_Ալյուր 150 գրամ

_Բալ 150 գրամ (նախապես վրան լցնել շաքարավազ և թողնել 1 ժամ)

Բալով կարկանդակ

Լցոն

_Ձու

_Սերուցք 125 մլ

_50 գրամ շաքար

Բալով կարկանդակ

Բալով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

_Շաքարի հետ խառնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և լավ հարել: Ավելացնել ձու, հարել: Այնուհետև ավելացնել ալյուրը և շարունակել հարել:

_Քսել ձևամանը կարագով և խմորը լցնել այնտեղ արդեն շարված կորիզահան արված բալերի վրա:

_Ջեռոցը տաքացնել 180 ° C- ով և թխել կարկանդակը մոտ 30 րոպե:

_Քանի դեռ կարկանդակը ջեռոցում է, ժամանակ ունենք պատրաստելու լցոնումը: Դա անելու համար պետք է միայն լավ խառնել և հարել լցոնի բոլոր բաղադրիչները:

_Հանել տորթը ջեռոցից և լցրեք վրան պատրաստված լցոնը: Կրկին դնել ջեռոցում ևս 15 րոպե:

Անուշահամ փափուկ ու եթերային կարկանդակ է ստացվում. որը շատ համեղ է: Բնական է, որ դուք չեք զղջա, եթե պատրաստեք այն, ավելին, կփոշմանեք, որ ընդամենը մեկ հատ թխեցիք )

Բալով կարկանդակ

Բալով կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ելակով ՏՈՐԹ չէ, Բայց Համն Անմահական է․ Տորթ Խուճուճ եփովի կրեմ ով

Խնդրում ենք Գնահատեք