Տնական պիցցա. Ես ամեն օր պատրաստում եմ այն շատ հարմար է արագ և համեղ

Տնական պիցցա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տնական պիցցան չափազանց հայտնի է: Դրա պատրաստման բազմաթիվ տարբերակներ կան: Սա վերաբերում է ինչպես խմորին, այնպես էլ միջուկին:

Մենք առաջարկում ենք շատ պարզ և համեղ տարբերակ:

Տնական պիցցա

Տնական պիցցա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Խմորի համար

_Տաք ջուր — 200 մլ

_Շաքարավազ — 1 թեյի գդալ

_Չոր խմորիչ — 1 թեյի գդալ

_Աղ — 0,5 թեյի գդալ

_Ալյուր — 300 գր

_Բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ

Լցոնի համար

_Կետչուպ — 2-3 ճաշի գդալ

_Երշիկ՝ ըստ ճաշակի

_Պանիր՝ ըստ ճաշակի

_Սունկ՝ ըստ ճաշակի

_Ձիթապտուղ՝ ըստ ճաշակի

_Պիցցայի այլ բաղադրիչներ`ձեր ցանկության

Տնական պիցցա

Տնական պիցցա. Պատրաստման եղանակը

_Լցնել տաք ջուրը մեծ ամանի մեջ: Ավելացնել շաքար, խմորիչ, աղ, բուսական յուղ:

_Խառնել այդ ամենը հարիչով և ավելացնել ալյուրը: Բահիկով խառնել խմորը:

_Ծածկել ամանը սննդային թաղանթով և թողնել 1 ժամ հանգստանա:

_Կլոր ձևամանին քսել բուսական յուղ, խմորը տարածել դրա վրա, ձեռքերով հավասարեցնել և եզրերով փոքր կողմեր ​​պատրաստել:

_Տաքացնել ջեռոցը մինչև 200 աստիճան և խմորը դնել մեջը 10-12 րոպե:

_Հանել պիցցայի դատարկ խմորի պատրաստուկը ջեռոցից, թողնել այն մի փոքր սառչի:

_Խմորի վրա քսել կետչուպ: Դասավորել լցոնման համար ընտրված բաղադրիչները:

_Պիցցան 5-8 րոպեով դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:

_Հանել ջեռոցից, կտրել և մատուցել:

Պիցցա կաթով

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ պիցցայի խմոր տնային պայմաններում

Խնդրում ենք Գնահատեք