Հավի միս կծու մարինադում. Միսը պատրաստեք այս յուրահատուկ տարբերակով և այն կգրավի ձեզ իր անթերի համով

Հավի միս կծու մարինադում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի միս կծու մարինադում պատրաստելու համար պետք է վերցնել հատուկ բաղադրատոմս՝ Կոկա-Կոլա: Դրա շնորհիվ միսը դառնում է շատ հյութալի և կծու։

Հավի ազդրերը պետք է պատրաստել Կոկա-Կոլայի մեջ լավ մարինացնելուց հետո: Դա անելու համար խորհուրդ ենք տալիս պատրաստել հատուկ կծու խառնուրդ։ Ձեզ անհրաժեշտ կլինի ալյուր և մեծ քանակությամբ համեմունքներ, որոնք չպետք է խնայել։ Ամեն ինչ խառնում ենք և համեղ հավի կծու մարինադը պատրաստ է:

Հավի միս կծու մարինադում

Հավի միս կծու մարինադում. Բաղադրիչներ

_«Կոկա-Կոլա» 0,5լ

_Հավի ազդրեր 6 հատ

_Աղ 2 թեյի գդալ

_Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

_Չոր աջիկա 0,5 թ/գդ

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Սխտորի փոշի 0,5 թեյի գդալ

_Պապրիկա 0,5 թ/գդ

_Ցորենի ալյուր 1 բաժակ

_Խնկունի 15 գ

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր 1 պճեղ

Հավի միս կծու մարինադում Հավի միս կծու մարինադում

Հավի միս կծու մարինադում. Պատրաստման եղանակը

_Պատրաստում ենք մարինադը։

_1 թեյի գդալ աղ լցնել ամանի մեջ, ավելացնել տոմատի մածուկ և սոդա:

_Մաքրել սխտորը, մանր կտրատել և ավելացնել մնացած բաղադրիչներին։

_Բոլոր բաղադրիչները լավ հարել խառնիչով։

_Հավի ազդրերը զգուշորեն ազատել ոսկորներից և մաշկից։

_Միսը լվանալ հոսող ջրի տակ, չորացնել թղթե սրբիչներով։

_Միսը ընկղմել մարինադի մեջ, վրան դնել խնկունի մի ճյուղ:

_Ծածկել տարան սննդի թաղանթով և 1-2 ժամով դնել սառնարանում։

_Պատրաստել թաթախումը.

_Ցորենի ալյուրը լցնել ափսեի վրա։ Ավելացնել ապխտած պապրիկան, չորացրած սխտորը, աղացած պղպեղը, մնացած աղը և չոր աջիկա, ամեն ինչ լավ խառնել։

_Հավի ազդրերը դնել մաղի վրա, որ ավելորդ հեղուկը քամվի։ Հետո բոլոր կողմերից կծու խառնուրդով թաթախել։

_Տաքացնել տապակը մի փոքր արևածաղկի ձեթով: Տապակել ազդրերը երկու կողմից մինչև ոսկեգույն դառնալը։

Հավի միս կծու մարինադում

Խորհուրդ ենք տալիս հավը պատրաստել միջին ջերմության վրա։ Մի ծածկեք այն կափարիչով: Միայն այդ դեպքում դուք կստանաք ոսկեգույն և փխրուն ընդերք:
Ի դեպ, տապակելուց հետո չմոռանաք ազդրերը դնել թղթե սրբիչի վրա՝ ավելորդ ճարպը քամելու համար։

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Խորոված հավի կրծքամիս

Խնդրում ենք Գնահատեք