Բանանով կաթնային կարկանդակ. Թաց խմորեղեն, որի մի կտորից արդեն հագենալու եք 

Բանանով կաթնային կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բանանով կաթնային կարկանդակ. Թաց խմորեղեն, որի մի կտորից արդեն հագենալու եք

Մեր տանը բոլորը արզապես խենթանում են բանանով տնական աղանդերների համար: Նախ, այս ուտեստները շատ արագ են պատրաստվում: Երկրորդ, դրանք ստացվում են աներևակայելի քնքուշ և քաղցր: Այս անգամ մենք ձեզ կներկայացնենք, թե ինչպես պատրաստել բանանով պարզ կարկանդակ:

Աղանդերն ունի խոնավ հյուսվածք, ինչի շնորհիվ այն հալչում է հենց բերանում: Բացի այդ, ձեզ դուր կգա այն պատրաստելու եղանակը:

Բանանով կարկանդակը պատրաստելու համար պարզապես անհրաժեշտ է միաժամանակ հարել բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ: Դրանից հետո խմորը լցնել կաղապարի մեջ և թխել գեղեցիկ թխվածքը ջեռոցում: Ուղղակի հրաշալի է, փորձեք:

Բանանով կաթնային կարկանդակ

Բանանով կաթնային կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Բանան 4 հատ
  • Արևածաղկի ձեթ 50 մլ
  • Շաքարավազ 200 գ
  • Ձու 3 հատ
  • Կաթ 200 մլ
  • Ցորենի ալյուր 300 գ
  • Փխրեցուցիչ 16 գ
  • Շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի

Բանանով կաթնային կարկանդակ

Բանանով կաթնային կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Բլենդերի ամանի մեջ հարել 3 բանանը բուսայուղի հետ: Դրանից հետո ավելացնել շաքարավազը և ձվերը: Հարել խառնուրդը 8 րոպե:
  2. Խմորի մեջ ավելացնել կաթ և ալյուր: Կրկին հարել, հետո ավելացնել փխրեցուցիչը և մանրակրկիտ խառնել խմորը:
  3. Ջեռոցի կաղապարը յուղել յուղով և վրան ցանել ալյուր: Խմորը լցնել կաղապարի մեջ և կարկանդակը 60 րոպե թխել 180 աստիճան տաքացած ջեռոցում:
  4. Կտրել վերջին բանանը շերտերով: Պատրաստի կարկանդակը զարդարել շաքարի փոշիով, իսկ բանանը շարել վերևում:

Բանանով կաթնային կարկանդակ

Բանանով կաթնային կարկանդակը պատրաստ է: Նման նրբությունը կարելի է վստահաբար պատրաստել տոնական թեյախմության համար: Աղանդերը փափուկ և եթերային է:

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Դդումով բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք