Բանանով կաթնային կարկանդակ. Թաց խմորեղեն, որի մի կտորից արդեն հագենալու եք
Մեր տանը բոլորը արզապես խենթանում են բանանով տնական աղանդերների համար: Նախ, այս ուտեստները շատ արագ են պատրաստվում: Երկրորդ, դրանք ստացվում են աներևակայելի քնքուշ և քաղցր: Այս անգամ մենք ձեզ կներկայացնենք, թե ինչպես պատրաստել բանանով պարզ կարկանդակ:
Աղանդերն ունի խոնավ հյուսվածք, ինչի շնորհիվ այն հալչում է հենց բերանում: Բացի այդ, ձեզ դուր կգա այն պատրաստելու եղանակը:
Բանանով կարկանդակը պատրաստելու համար պարզապես անհրաժեշտ է միաժամանակ հարել բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ: Դրանից հետո խմորը լցնել կաղապարի մեջ և թխել գեղեցիկ թխվածքը ջեռոցում: Ուղղակի հրաշալի է, փորձեք:
Բանանով կաթնային կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Բանան 4 հատ
- Արևածաղկի ձեթ 50 մլ
- Շաքարավազ 200 գ
- Ձու 3 հատ
- Կաթ 200 մլ
- Ցորենի ալյուր 300 գ
- Փխրեցուցիչ 16 գ
- Շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի
Բանանով կաթնային կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
- Բլենդերի ամանի մեջ հարել 3 բանանը բուսայուղի հետ: Դրանից հետո ավելացնել շաքարավազը և ձվերը: Հարել խառնուրդը 8 րոպե:
- Խմորի մեջ ավելացնել կաթ և ալյուր: Կրկին հարել, հետո ավելացնել փխրեցուցիչը և մանրակրկիտ խառնել խմորը:
- Ջեռոցի կաղապարը յուղել յուղով և վրան ցանել ալյուր: Խմորը լցնել կաղապարի մեջ և կարկանդակը 60 րոպե թխել 180 աստիճան տաքացած ջեռոցում:
- Կտրել վերջին բանանը շերտերով: Պատրաստի կարկանդակը զարդարել շաքարի փոշիով, իսկ բանանը շարել վերևում:
Բանանով կաթնային կարկանդակը պատրաստ է: Նման նրբությունը կարելի է վստահաբար պատրաստել տոնական թեյախմության համար: Աղանդերը փափուկ և եթերային է:
Բարի ախորժակ!
Տեսանյութ
Դդումով բիսկվիթ