Բանանով կարկանդակներ. Օրիգինալ քաղցրավենիք առանց խմոր հունցելու

Բանանով կարկանդակներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Իսկ ինչո՞ւ նախկինում չեմ փորձել նման Բանանով կարկանդակներ պատրաստել։ Երբ անգամ ամենապարզ խմորը հունցելու ժամանակ չկա, այս բաղադրատոմսը շատ է օգնում։ 10 րոպե անց սեղանին դրվում է թեյի համար համեղ քաղցրեղենի սար: Եթե հյուրերը դռան շեմին են, դուք չեք կարող պատկերացնել ավելի լավ դեսերտ:

Այս առանց խմոր հունցելու կարկանդակները պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մի քանի բանան և սովորական տոստի հաց: Ես երբեք չեմ մտածել, որ հացը կարելի է օգտագործել այսպիսի աղանդերի համար։ Այս քաղցր կարկանդակները պատրաստվում են րոպեների ընթացքում տապակի մեջ։

Ցանկացած զբաղված կամ ծույլ տնային տնտեսուհու երազանքը։

Բանանով կարկանդակներ
Բանանով կարկանդակներ. Բաղադրիչներ

_Տոստ հաց 10 հատ

_Կրեմ պանիր 160 գ

_Կոկոսի փաթիլներ 1 ճաշի գդալ

_Բանան 2 հատ

_Վանիլին 1 պտղունց

_Կարագ 30 գ

_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ

_Ձու 2 հատ

_Աղ 1 պտղունց

_Կաթ 4 ճաշի գդալ

_Դառը շոկոլադ 30 գ

Բանանով կարկանդակներ Բանանով կարկանդակներ
Բանանով կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Տոստի եզրերը կտրել և բարակ գրտնակել փափուկ մասը։

_Սերուցքային պանիրը խառնել վանիլինի և կոկոսի փաթիլների հետ։

_Բանանը կտրատել շերտերով:

_Յուրաքանչյուր գրտնակված շերտի կեսին քսել սերուցքային պանիր ​​և դնել բանանի մի կտոր:

_Հացը փաթաթել ռուլետների նման և ծայրերը լավ սեղմել։

_Տապակի մեջ տաքացնել կարագը և արևածաղկի ձեթը։

_Կարկանդակները թաթախել ձվի, աղի և 2 ճաշի գդալ կաթի խառնուրդի մեջ, տապակել դրանք երկու կողմից, մինչև ոսկեգույն դառնալը։

_Շոկոլադը գլազուր դարձնելու համար հալեցնել շոկոլադն ու մնացած կաթը։

_Պատրաստի կարկանդակների վրա ջնարակ լցնել։

Բանանով կարկանդակներ

Բանանով կարկանդակները թավայի մեջ եփելուց հետո մնացած հացի մնացորդները մի նետեք։ Դրանք կարելի է կտրատել ու չորացնել ջեռոցում, իսկ հետո մատուցել ապուրի հետ։ Դրանք ավելի հետաքրքիր դարձնելու համար ավելացրեք աղ և պրովանսյան կամ այլ համեմունքներ ըստ ճաշակի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բանանը ջեռոցում շոկոլադե գլազուրով

Խնդրում ենք Գնահատեք