Իսկ ինչո՞ւ նախկինում չեմ փորձել նման Բանանով կարկանդակներ պատրաստել։ Երբ անգամ ամենապարզ խմորը հունցելու ժամանակ չկա, այս բաղադրատոմսը շատ է օգնում։ 10 րոպե անց սեղանին դրվում է թեյի համար համեղ քաղցրեղենի սար: Եթե հյուրերը դռան շեմին են, դուք չեք կարող պատկերացնել ավելի լավ դեսերտ:
Այս առանց խմոր հունցելու կարկանդակները պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մի քանի բանան և սովորական տոստի հաց: Ես երբեք չեմ մտածել, որ հացը կարելի է օգտագործել այսպիսի աղանդերի համար։ Այս քաղցր կարկանդակները պատրաստվում են րոպեների ընթացքում տապակի մեջ։
Ցանկացած զբաղված կամ ծույլ տնային տնտեսուհու երազանքը։
Բանանով կարկանդակներ. Բաղադրիչներ
_Տոստ հաց 10 հատ
_Կրեմ պանիր 160 գ
_Կոկոսի փաթիլներ 1 ճաշի գդալ
_Բանան 2 հատ
_Վանիլին 1 պտղունց
_Կարագ 30 գ
_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
_Ձու 2 հատ
_Աղ 1 պտղունց
_Կաթ 4 ճաշի գդալ
_Դառը շոկոլադ 30 գ
Բանանով կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը
_Տոստի եզրերը կտրել և բարակ գրտնակել փափուկ մասը։
_Սերուցքային պանիրը խառնել վանիլինի և կոկոսի փաթիլների հետ։
_Բանանը կտրատել շերտերով:
_Յուրաքանչյուր գրտնակված շերտի կեսին քսել սերուցքային պանիր և դնել բանանի մի կտոր:
_Հացը փաթաթել ռուլետների նման և ծայրերը լավ սեղմել։
_Տապակի մեջ տաքացնել կարագը և արևածաղկի ձեթը։
_Կարկանդակները թաթախել ձվի, աղի և 2 ճաշի գդալ կաթի խառնուրդի մեջ, տապակել դրանք երկու կողմից, մինչև ոսկեգույն դառնալը։
_Շոկոլադը գլազուր դարձնելու համար հալեցնել շոկոլադն ու մնացած կաթը։
_Պատրաստի կարկանդակների վրա ջնարակ լցնել։
Բանանով կարկանդակները թավայի մեջ եփելուց հետո մնացած հացի մնացորդները մի նետեք։ Դրանք կարելի է կտրատել ու չորացնել ջեռոցում, իսկ հետո մատուցել ապուրի հետ։ Դրանք ավելի հետաքրքիր դարձնելու համար ավելացրեք աղ և պրովանսյան կամ այլ համեմունքներ ըստ ճաշակի:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Բանանը ջեռոցում շոկոլադե գլազուրով