Բանանով շոռակարկանդակ. Համեղ կաթնաշոռով բլիթներ 30 րոպեում

ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բանանով շոռակարկանդակն ամեն ինչով շատ լավն է: Նուրբ հյուսվածք, հաճելի քաղցր և թթու համ, գրավիչ տեսք: Թվում է, թե այս ուտեստը ավելի հաջող դարձնելն անհնար է: Բայց մենք կհամոզենք, որ դա այդպես չէ, միշտ կարելի է բարելավել: Այսօր կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել համեղ շոռակարկանդակ:

Իրականում, ուտեստը շատ հեշտ է պատրաստել: Նախ, պետք է պատրաստել կաթնաշոռով դասական խմոր: Դրան ավելացնել բանանը: Այժմ պետք է ձևավորել շոռակարկանդակ և տապակել դրանք: Բայց եթե ուզում եք, որ դեսերտը ավելի քիչ յուղոտ լինի, կարող եք հեշտությամբ ջեռոցում թխել: Կստացվի նույնքան համեղ:

Բանանով շոռակարկանդակ

Բանանով շոռակարկանդակ. Բաղադրությունը

_Կաթնաշոռ 500 գ

_Ցորենի ալյուր 100 գ

_Ձու 1 հատ

_Շաքար 50-100 գ

_Բանան 3 հատ

_Խմորիչ փոշի 1 թեյի

_Աղ 1 պտղոունց

_Արևածաղկի ձեթ

Բանանով շոռակարկանդակ

Բանանով շոռակարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Կաթնաշոռը տրորել մաղի միջով: Այնուհետև խառնել այն մաղած ալյուրի, աղի և խմորի փխրեցուցիչի հետ:

_Ավելացնել շաքարավազ և ձու: Լավ խառնել շոռակարկանդակի խմորը:

_Մաքրել և կտրատել բանանը մանր կտորներով: Կաթնաշոռով խմորին ավելացնել միրգը: Մանրակրկիտ խառնել զանգվածը:

_Այնուհետև ձևավորել կաթնաշոռով բլիթները, դրանք թեթևակի թաթախել ալյուրի մեջ:

_Ձևավորված բանանով շոռակարկանդակները տապակել 4–5 րոպե յուրաքանչյուր կողմի վրա ցածր ջերմության վրա: Ծածկեք կափարիչը և տապակել շոռակարկանդակները մի քանի րոպե:

Բանանով շոռակարկանդակ

Բանանով շոռակարկանդակը պատրաստ է:

Մատուցել աղանդերը թարմ թթվասերով և ձեր նախընտրած ջեմով: Ընտանեկան թեյի երեկույթի կատարյալ լրացում:

Բարի ախորժակ:

Փքուն ԱԼԱԴԻ Կեֆիրով․7 Գաղտնիք Իդեալական ԱԼԱԴԻՆԵՐ թխելու համար

Խնդրում ենք Գնահատեք