Բիսկվիթային ռուլետ. Սա ամենաարագ թխվող խորեղենն է
Այն պատրաստվում է բառացիորեն հաշված րոպեների ընթացքում, և որքան համեղ է թեյի հետ:
Ես չեմ կասկածում, որ դուք կստանաք նման համեղ ու նուրբ ռուլետ: Պատրաստեք մեզ հետ, և ձեր թխվածքները միշտ կլինեն անչափ համեղ:
Содержание
Բիսկվիթային ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ձու 4 հատ
- Շաքար 125 գր
- Ալյուր 125 գր
- Փխրեցուցիչ 10 գր
- Վանիլային շաքար 1 տուփ
- Ջուր 4 ճաշի գդալ
- Ծիրանի ջեմ 50 գր
- Մատուցման համար՝ շաքարի փոշի
Բիսկվիթային ռուլետ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Ջեռոցն անմիջապես տաքացնել 180 աստիճանով և միայն դրանից հետո սկսեք պատրաստել ռուլետի խմորը:
- Ձվերը բաժանեք սպիտակուցների և դեղնուցների:
- Հարել սպիտակուցները մի պտղունց աղով, դեղնուցները հարել սկզբում առանց շաքարի, որպեսզի մի փոքր սպիտակի, ապա ավելացնել շաքարի կեսը և վանիլային շաքար և հարել: Մնացած շաքարը լցնել սպիտակուցի մեջ և հարել:
- Դեղնուցներին ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի 4 ճաշի գդալ ջուր և խառնել, հարել պետք չէ:
- Դեղնուցները նրբորեն ավելացնել սպիտակուցներին, սիլիկոնային բահիկով հարել:
- Մաղով անցկացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, ավելացնել զանգվածին և խառնել միայն մեկ ուղղությամբ:
- Ծածկել ջեռոցի տապակը կամ կաղապարը յուղաթղթով: (Ամանի չափը 32 * 23 սմ)
- Խմորը դատարկել յուղաթղթի վրա և հարթեցնել մեծ քանոնով, որպեսզի վերևի մասը հարթ լինի:
- Թխել ջեռոցում 12 րոպե:
- Մինչ թխվածքաբլիթը դեռ տաք է, զգուշորեն, օգտագործելով դանակ, թխվածքաբլիթն առանձնացնել ձևամանից:
- Բիսկվիթը դնել խոնավ սրբիչի վրա, քանի դեռ այն տաք է, զգուշորեն հանել յուղաթուղթը, ռուլետը փաթաթել սրբիչով և թողնել այդպես, մինչև ամբողջովին սառչի:
- Բացել ռուլետը և քսել վրան ջեմ, խտացրած կաթ, նուտելա, ինչ ուզում եք:
- Այժմ սկսելով եզրից՝ ոլորել ռուլետը: Ոլորել և թող ներծծվի 2-3 ժամ, սրբիչով ծածկված:
Վերջ, Բիսկվիթային ռուլետը պատրաստ է: Կարող եք վրան շաղ տալ շաքարի փոշի:
Շատ համեղ է: Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Ռուլետ 3 բաղադրիչից