Բիսկվիթային ռուլետ. Սա ամենաարագ թխվող խորեղենն է

Բիսկվիթային ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բիսկվիթային ռուլետ. Սա ամենաարագ թխվող խորեղենն է

Այն պատրաստվում է բառացիորեն հաշված րոպեների ընթացքում, և որքան համեղ է թեյի հետ:

Ես չեմ կասկածում, որ դուք կստանաք նման համեղ ու նուրբ ռուլետ: Պատրաստեք մեզ հետ, և ձեր թխվածքները միշտ կլինեն անչափ համեղ:

Բիսկվիթային ռուլետ

Բիսկվիթային ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ձու 4 հատ
  • Շաքար 125 գր
  • Ալյուր 125 գր
  • Փխրեցուցիչ 10 գր
  • Վանիլային շաքար 1 տուփ
  • Ջուր 4 ճաշի գդալ
  • Ծիրանի ջեմ 50 գր
  • Մատուցման համար՝ շաքարի փոշի

Բիսկվիթային ռուլետ

Բիսկվիթային ռուլետ

Բիսկվիթային ռուլետ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Ջեռոցն անմիջապես տաքացնել 180 աստիճանով և միայն դրանից հետո սկսեք պատրաստել ռուլետի խմորը:
  2. Ձվերը բաժանեք սպիտակուցների և դեղնուցների:
  3. Հարել սպիտակուցները մի պտղունց աղով, դեղնուցները հարել սկզբում առանց շաքարի, որպեսզի մի փոքր սպիտակի, ապա ավելացնել շաքարի կեսը և վանիլային շաքար և հարել: Մնացած շաքարը լցնել սպիտակուցի մեջ և հարել:
  4. Դեղնուցներին ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի 4 ճաշի գդալ ջուր և խառնել, հարել պետք չէ:
  5. Դեղնուցները նրբորեն ավելացնել սպիտակուցներին, սիլիկոնային բահիկով հարել:
  6. Մաղով անցկացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, ավելացնել զանգվածին և խառնել միայն մեկ ուղղությամբ:
  7. Ծածկել ջեռոցի տապակը կամ կաղապարը յուղաթղթով: (Ամանի չափը 32 * 23 սմ)
  8. Խմորը դատարկել յուղաթղթի վրա և հարթեցնել մեծ քանոնով, որպեսզի վերևի մասը հարթ լինի:
  9. Թխել ջեռոցում 12 րոպե:
  10. Մինչ թխվածքաբլիթը դեռ տաք է, զգուշորեն, օգտագործելով դանակ, թխվածքաբլիթն առանձնացնել ձևամանից:
  11. Բիսկվիթը դնել խոնավ սրբիչի վրա, քանի դեռ այն տաք է, զգուշորեն հանել յուղաթուղթը, ռուլետը փաթաթել սրբիչով և թողնել այդպես, մինչև ամբողջովին սառչի:
  12. Բացել ռուլետը և քսել վրան ջեմ, խտացրած կաթ, նուտելա, ինչ ուզում եք:
  13. Այժմ սկսելով եզրից՝ ոլորել ռուլետը: Ոլորել և թող ներծծվի 2-3 ժամ, սրբիչով ծածկված:

Բիսկվիթային ռուլետ

Վերջ, Բիսկվիթային ռուլետը պատրաստ է: Կարող եք վրան շաղ տալ շաքարի փոշի:

Շատ համեղ է: Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Ռուլետ 3 բաղադրիչից

Խնդրում ենք Գնահատեք