Բուլկի Վարդ. Բուրավետ բուլկիներ՝ ամենանուրբ կրեմով

Բուլկի Վարդ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բուլկի Վարդ. Բուրավետ բուլկիներ՝ ամենանուրբ կրեմով: Այս բաղադրատոմսի շնորհիվ ցանկացած թեյի երեկույթ կդառնա շատ ավելի հաճելի: Անպայման պատրաստեք, և հաճույք պատճառեք ինքներդ ձեզ և ձեր սիրելիներին անիրատեսականորեն համեղ բուլկիներով:

Անսովոր և նուրբ համ, հիանալի բույր ունեցող բուլկիները պարզապես անմիջապես կհալվեն ձեր բերանում: Հիանալի է, նուրբ և փքուն, քաղցր բուլկիները:

Բուլկի Վարդ

Բուլկի Վարդ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Խմոր

  • Չոր խմորիչ 10 գ
  • Տաք ջուր 100 մլ
  • Կեֆիր կամ մածուն 250 մլ
  • Ձու 1 հատ
  • Աղ 1 պտղունց
  • Շաքար 50 գ
  • Հալված մարգարին 50 գ
  • Ալյուր 600 գ
  • Չամիչ
  • Բուսական յուղ` յուղելու համար
  • Դեղնուց 1 հատ
  • Կաթ 1 ճաշի գդալ

Կրեմ

  • Կաթ 250 մլ
  • Շաքար 40 գ
  • Օսլա 20 գ
  • Վանիլային շաքար 1 տուփ
  • Դեղնուց 2 հատ

Բուլկի Վարդ

Բուլկի Վարդ. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբում պատրաստել կրեմը: Ձվի դեղնուցները շաքարով հարել: Դրանից հետո կաթը լցնել, ավելացնել օսլա, վանիլային շաքար և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնեք:
  2. Խառնուրդով ամանը դնել վառարանի վրա և հասցնել եռման միջին կրակի վրա: Եփել 5-7 րոպե անընդհատ խառնելով, մինչև կրեմը թանձրանա: Հեռացնել խտացած կրեմը վառարանից և թող սառչի:
  3. Այժմ անցնենք խմորին: Ջուրը լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել խմորիչը, շաքարավազը, խառնել և թողնել 10-15 րոպե տաք տեղում, որպեսզի խմորը ուռչի:
  4. Դրանից հետո հալեցնել մարգարինը և թողնել, որ սառչի: Մի փոքր տաքացնել կեֆիրը:
  5. Ալյուրը մաղել, շաքար ու աղ ենք ավելացնել, ալյուրի մեջ լցնել կեֆիր, եփած խմոր, ձու և հալված մարգարին: Պետք է հունցել փափուկ, առաձգական խմոր: Այն թողնել հասունանա 1-1,5 ժամ:
  6. Խմորը գրտնակել շերտով, ամբողջ մակերևույթի վրա հավասարաչափ տարածել նախապես շոգեխաշած չամիչները: Խմորը ոլորել գլանաձև:
  7. Գլանափաթեթը բաժանել 8 հավասար մասերի, վերցնել ջեռոցի ձևամանը և կտորները դնել մեջը: Ծածկել սրբիչով և թող մնա 30-40 րոպե տաք տեղում:
  8. Այժմ պետք է պատրաստել դեղնուցի և կաթի խառնուրդ, և դրանով քսել բուլկիների վերևի մասը:
  9. Ձևամանը 40 րոպեով դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոց: Թխվելուց հետո թողնել, որ սառչեն՝ առանց ձևամանից հանելու: Վերջում վրան լցնել կրեմը:

Բուլկի Վարդ

Բուլկի Վարդը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Կրաֆին Սիննաբոն ԿՈՒԼԻՉ ․ Բոլորը մեկում Համեղ, Պարզ և Տոնական

Խնդրում ենք Գնահատեք