Բրնձով շոկոլադե շիլա. Այս դիետիկ ուտեստը զարմանալի ընտրություն է համեղ և առատ նախաճաշի համար

Բրնձով շոկոլադե շիլա ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Բրնձով շոկոլադե շիլա կարող եք առաջարկել հարազատներին անգամ պահքի օրերին։ Միայն թե պահքի ժամանակ անհրաժեշտ է սովորական կաթը փոխարինել սոյայի կաթով կամ խմելու ջրով։ Այս շիլան հատկապես դուր կգա ընտանիքի ամենաերիտասարդ անդամներին:

Եթե ​​հոգնել եք նախաճաշին նույն բաները պատրաստելուց, սկսեք փորձարկել: Դուք կզարմանաք, թե ինչպես կարելի է միայն մեկ բաղադրիչի օգնությամբ ամբողջությամբ փոխել ուտեստի համը։ Ընդամենը 2 ճաշի գդալ կակաոն այն վերածում է բոլորովին նոր ուտեստի։ Շոկոլադի հարուստ համն ու անզուգական բույրը երաշխավորված են:

Որպեսզի շիլան լավ ստացվի, խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել կլոր բրինձ։ Եթե ​​ցանկանում եք ձեր սիրելիներին հյուրասիրել ֆանտաստիկ նախաճաշով, պատրաստեք այս շիլան:

Բրնձով շոկոլադե շիլա

Բրնձով շոկոլադե շիլա. Բաղադրիչներ

_ Բրինձ կլոր հատիկներով 0,5 բաժակ

_ Սոյայի կամ սովորական կաթ 400 մլ

_ Կակաոյի փոշի 2 ճաշի գդալ

_ Վանիլային շաքարավազ 10 գ

_ Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

Բրնձով շոկոլադե շիլա Բրնձով շոկոլադե շիլա

Բրնձով շոկոլադե շիլա. Պատրաստման եղանակը

_ Կաթսայի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ կաթ։

_ Դրան ավելացնել սովորական և վանիլային շաքարավազ, ինչպես նաև կակաո։

_ Բոլոր բաղադրիչները լավ հարել, մինչև հարթ լինի։

_ Կաթսան դնել կրակին, պարունակությունը հասցնել եռման աստիճանի։

_ Ավելացնել կլոր հատիկավոր բրինձ։ Կրկին հասցնել եռման աստիճանի:

_ Շիլան եփել միջին ջերմության վրա 20-25 րոպե՝ երբեմն խառնելով։

Պատրաստ է:

Սա շատ սննդարար և համեղ նախաճաշ է:

Բրնձով շոկոլադե շիլա

Շոկոլադե շիլան լավագույնս մատուցվում է մրգերի, հատապտուղների և ընկույզների հետ: Դա անելու համար բանանը և կտրել շերտերով: Կեղևահան անել կիվին, կտրել փոքր կտորներով: Շիլայի վրա գեղեցիկ շարել միրգը։ Թավայի մեջ թեթև տապակել ընկույզը, կտրատել և շաղ տալ շիլայի վրա։ Որպես զարդարանք կարող եք օգտագործել նաև նուշի փաթիլներ։

Համեղ և առողջ նախաճաշը պատրաստ է։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ արագ նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք