Այսօր հետաքրքիր թխվածք ունենք՝ Դդումով Բիսկվիտ ենք պատրաստելու․ Անսպասելի Համեղ, Նուրբ և Պարզ թխվածք հաշված րոպեների ընթացքում։ Որքան արագ պատրաստվում է, այնքան արագ էլ վերջանում է։ Օգտակար դդումի օգտագործման ևս մեկ հետաքրքիր տարբերակ։
Դդումով Բիսկվիտ Բաղադրիչներ
- Դդում — 100-150 գր․
- Ձու -2 հատ
- Շաքարավազ — 100 գր․
- Ձիթայուղ — 4 ճ․ գդ․
- Սոդա — 1 թ․ գդ․
- Մածուն — 200 գր․
- Դարչին — 1 թ․ գդ․
- Կակաո- 1 թ․ գդ․
- Ալյուր — 450 գր․
- Վանիլին — 1 թ․ գդ․
Դդումով Բիսկվիտ պատրաստման եղանակը
- Ըստ էության դասական բիսկվիտ են պատրաստելու՝ ավելացնելով մեր նոր երկու բաղադրիչը
- Սկսենք հենց դդումից, ցանկալի է վերցնել մսոտ, ջրալի հյութեղ սորտ
- Դդումը մոտավորապես այս չափի հարկավոր է մի փոքր մանրացնել, կամայական քանի որ հարելու ենք հարիչում
- Բաղադրիչները հենց հարիչի կամ բլենդերի մեջ էլ լցնենք
- Դդմի վրա ավելացնենք 2 հատ ձու
- Շաքարավազ 100 գրամ
- Ձիթայուղ 4 ճ․ գդ․
- 1 թեյի գդալ սոդան ավելացնենք մածունի վրա, մածունը լավ խփենք և լցնենք հարիչի մեջ
- 1 թեյի գդալ դարչին ավելացնենք
- 1 թեյի գդալ կակո, ցանկության դեպքում կարող եք 2 թեյի գդալ ավելացնել ավելի մուգ գույն ստանալու համար
- Մի փոքր հարենք այսքանը, հետո ավելացնենք հաջորդ բաղադրիչները
- Վանիլին մեկ թեյի գդալ
- Մի փոքր հարելուց հետո արդեն կարելի է ալյուրը ավելացնել, սկզբում մեկ բաժին լցնենք 200-250 գրամ, հետո մնացածը, մինչև ստացվի ահա այսպիսի բիսկվիտի միջին փափկության խմոր
- 1 թեյի գդալ էլ վանիլին կավելացնենք
- Այն իդեալական է ստացվել, դդմի բույրը խառնվել է դարչինի և կակաոյի անուշաբույրը հետ,վանիլին էլ չի զիջում, մի հրաշք խմոր
- Քանի որ շաքարավազ խմորի մեջ քիչ ենք լցրել, ապա կարող ենք հանգիստ խղճով առատորեն ցանել շաքարի փոշին մեր բիսկվիտի վրա
Դդումով Բիսկվիտ․ Անսպասելի Համեղ, Նուրբ և Պարզ թխվածք
Դե ինչ, բարի ախորժակ։