Ելակի ժելե թթվասերով. Եթե ​​ուզում եք ինչ որ թեթև և չափավոր քաղցր բան ապա այս դեսերտը հենց դա է

Ելակի ժելե թթվասերով. ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ելակի ժելե թթվասերով. Վերջապես, կարելի է վայելել ձեր նախընտրած հատապտուղները: Ժամանակն է նաև խոհարարական հայտնագործությունների:

Որքան համեղ բաներ կարելի է պատրաստել ելակով: Անուշահոտ թխուկները թխվում են ջեռոցում, ջեմը եռում է վառարանի վրա, և նույնիսկ մի քանի քաղցր հատապտուղ կարելի է տեսնել աղցանի մեջ: Ելակի այս տրամադրությանը ենթարկվելով առաջարկում ենք ելակով թթվասերով ժելե պատրաստել:

Այս աղանդերը, պատրաստելը շատ հեշտ է: Նուրբ ժելեն հալվում է բերանում՝ թողնելով հաճելի համ: Համեղ հատապտուղներով աղանդերն ընդհանրապես սեզոնային չէ: Այն կարելի է պատրաստել նաև սառեցված ելակներից: Եվ նույնիսկ ձմռանը զգացեք ամառվա համը:

Ելակի ժելե թթվասերով.

Ելակի ժելե թթվասերով. Բաղադրությունը

_Թթվասեր 700 գ

_Ժելատին 2 ճաշի գդալ

_Կաթ 100 մլ

_Շաքար 180-200 գ

_Վանիլային շաքար 1 ճաշի գդալ.

_Ելակ 300 գ

_ջուր 100 մլ

Ելակի ժելե թթվասերով.

Ելակի ժելե թթվասերով. Պատրաստման եղանակը

_Լցնել 1 ճաշի գդալ ժելատինի վրա կաթ, իսկ երկրորդի վրա` սառը եռացրած ջուր: Թող ուռչի 15-20 րոպե:

_Լվանալ ելակները, տրորել այն 3 ճաշի գդալ շաքարավազով, խյուսը խառնել բլենդերի միջոցով: Ջրով ժելատինը հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա: Երբ այն սառչի, բարակ հոսքով լցնել ելակի խյուսի մեջ, խառնել: Առանձնացնել 8 ճաշի գդալ ժելե:

_Հարիչով հարել թթվասերը (18-20% յուղայնության), ավելացնելով մնացած շաքարավազը և վանիլային շաքարը:

_Ջրային բաղնիքի վրա հալեցնել կաթվ ժելատինը: Լցնել սառեցված ժելատինը թթվասերի մեջ առանց դադարելու խառնելը:

_Դոնդողը շերտերով լցնել ամանի մեջ: Առաջին շերտը` թթվասերի ժելե: Թողեք 15 րոպե սառնարանում:

_Այնուհետև լցնել ելակի ժելեի շերտ, նորից 15 րոպե սառնարանում դնել: Վերջին շերտով լցնել թթվասերի ժելե, իսկ վերևում դնել 2 ճաշի գդալ ելակի ժելե:

_Մակերեսին նախշ նկարել փայտիկով: Սառեցնել դոնդողը 2-3 ժամվա ընթացքում, մինչև այն ամբողջությամբ պնդանա:

Ելակի ժելե թթվասերով.

Ելակի ժելեն թթվասերով պատրաստ է. Սիրելիին զարմացնելու հիանալի միջոց: Եթե նկարելու տաղանդ չունեք կարելի է զարդարել հատապտղի ժելեն քերած շոկոլադով կամ ելակով: Դա նույնպես հիանալի կլինի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ժելե ցիտրուսներով

Խնդրում ենք Գնահատեք