Ելակի հում մուրաբա. Մի քանի րոպեում կարող եք ձմեռվա համար համեղություն պատրաստել

Ելակի հում մուրաբա Պահածոներ

Ելակի հում մուրաբա. Բայց մի հանձնվեք: Մենք ձեզ ենք ներկայացնում ենք ելակի «հում» մուրաբայի այս հետաքրքիր բաղադրատոմսը: Դա կօգնի պահպանել ինչպես համը, այնպես էլ վիտամինները, որոնք կան ելակի մեջ: Եվ մուրաբան կստացվի անուշահոտ ու քաղցր: Եվ բացի այդ, այն շատ հեշտ է պատրաստվում:

Վստահ ենք, որ  տարբեր եղանակներով մուրաբաներ եք պատրաստել և շարունակելու եք դա անել: Թվում է, որ այս գործում ամենակարևորը համը և բնականությունը պահպանելն է, և դրան հասնելը կարող է շատ դժվար լինել: Երբեմն նույնիսկ մտքեր կարող են հայտնվել, թե եկեք մեր պտուղները դնենք սառցարանում, և երբ ժամանակը գա, մենք պարզապես կհալեցնենք դրանք և կուտենք այնպես, ինչպես կա:

Եկեք սկսենք!

Ելակի հում մուրաբա

Ելակի հում մուրաբա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ելակ 1 կգ

_Շաքար 800 գ

Ելակի հում մուրաբա

Ելակի հում մուրաբա. Պատրաստման եղանակը

_Ելակները լավ լվանալ, մաքրեք պոչերն ու տերևները, փորձեք մանրակրկիտ չորացնել, ապա յուրաքանչյուր հատապտուղ կտրատել 4-6 կտորների:

_Կտորները շերտերով դասավորել ամանի մեջ, առատորեն շաղ տալ շաքարով և թողնել սենյակում ամբողջ գիշեր:

_Ամբողջ առավոտյան ամբողջ շաքարը կլուծվի ելակի հյութի մեջ: Անհրաժեշտության դեպքում ելակը կարելի է նրբորեն խառնել:

_Ստերիլացրեք բանկաները: Անհրաժեշտ է առնվազն 10 րոպե ստերիլիզացնել: Դա կարելի է անել գոլորշու միջոցով կամ որևէ այլ եղանակով:

_Ամենակարևորն այն է, որ բանկաները պետք է ամբողջովին սառչեն, հակառակ դեպքում ելակը կարող է «խմորվել»:

_Լցնել «հում» մուրաբան բանկաների մեջ, փակեք կափարիչներով և պահել նկուղում: Դուք կարող եք մուրաբան նաև սառնարանում պահել:

_Համաձայն եմ, սա շատ պարզ բաղադրատոմս է: Ցանկանում ենք նշել, որ շաքարի քանակը կարող եք փոխել` կախված ձեր անձնական նախասիրություններից և հատապտուղների հասունությունից: Ամեն դեպքում լավ է ավելի շատ շաքար վերցնել, քան քիչ:

Ելակի հում մուրաբա

Ելակի հում մուրաբան պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ելակի մուրաբա

Խնդրում ենք Գնահատեք