Ելակով սիննաբոն բլիթներ. Դասական թխվածքի Նրբահամ տարբերակը ձեզ կհմայի

Ելակով սիննաբոն բլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ելակով սիննաբոն բլիթներ. Դասական թխվածքի Նրբահամ տարբերակը ձեզ կհմայի

Երբ դարչինով լեգենդար բուլկիները նոր էին հայտնվել, դրանց ստեղծողները չէին անհանգստանում գովազդի համար: Նրանք պարզապես բացում էին խմորեղենի խանութների բոլոր ցուցափեղկերն ու դռները խմորեղենը թխելիս, որպեսզի դրանց արտասովոր բույրը տարածվի փողոցներում: Հենց նրա շնորհիվ էր, որ հերթերը հավաքվում էին հացաբուլկեղենի մոտ և շարունակում մեծանալ:

Արդեն վայելել եք այս ցնցող բուլկիները և ցանկանում եք ինչ-որ նոր բա՞ն փորձել: Ելակի սեզոնը հիանալի առիթ է ձեր սիրած ուտեստները եփելու համար` քաղցր հատապտուղների հավելումով:  Բուլկիները, ստացվում են անսովոր եթերային, անուշաբույր և ախորժելի:

Ելակով սիննաբոն բլիթներ

Ելակով սիննաբոն բլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ցորենի ալյուր 600 գ
  • Կաթ 150 մլ
  • Ելակի խյուս 150 գ
  • Ձու 3 հատ
  • Շաքարավազ 150 գ
  • Խմորիչ 7 գ
  • Կարագ 120 գ
  • Ելակ 400 գ
  • Եգիպտացորենի օսլա 3 ճաշի գդալ
  • Ջուր 3 ճաշի գդալ
  • Նուշի թերթիկներ ըստ ճաշակի
  • Կաթնաշոռային պանիր 150 գ
  • Սերուցք 150 գ
  • Շաքարի փոշի ՝ ըստ ճաշակի

Ելակով սիննաբոն բլիթներ

Ելակով սիննաբոն բլիթներ

Ելակով սիննաբոն բլիթներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկսել հարել կաթն ու ելակի խյուսը: Ավելացնել խմորիչ, շաքարավազ և ձու ՝ խառնելով յուրաքանչյուրի ավելացումից հետո:
  2. Դրանից հետո հալված կարագը լցնել խառնուրդի մեջ և մանրակրկիտ խառնել մինչև լուծվի:
  3. Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը և խմորը հունցել: Խմորը տեղափոխել յուղած տարայի մեջ, ծածկել սննդի թաղանթով և թողնել 1 ժամ բարձրանա:
  4. Այդ ընթացքում լվանալ ելակները, մաքրել կեղևից և հատապտուղները կտրել խորանարդիկներով:
  5. Հատապտուղները տեղափոխեք կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքար՝ ըստ ճաշակի և եփել մինչև լուծվի:
  6. Եգիպտացորենի օսլան բացել ջրով, ավելացնել այն ելակի մեջ և եռացնել այնքան ժամանակ, մինչև թանձրանա: Սառեցնել միջուկը:
  7. Խմորը գրտնակել ուղղանկյուն շերտով: Տարածել միջուկը վրան, մի փոքր չհասնելով եզրերին, այնուհետև շերտը ոլորել ռուլետաձև:
  8. Ամրացնել եզրերը և կարը ներքև՝ շրջել գլանափաթեթը: Կտրել այն 12 մասի:
  9. Դնել բուլկիները յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա և շաղ տալ նուշի թերթիկներով, ապա ծածկել սրբիչով և թողնել մնա 20 րոպե:
  10. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե:
  11. Վերջում պատրաստեք քսուքը: Դա անելու համար հարիչով հարել կաթնաշոռային պանիրը շաքարի փոշիով և սերուցքով: Խառնուրդով ծածկել պատրաստի բլիթները:

Ելակով սիննաբոն բլիթներ

Ելակով սիննաբոն բլիթներ

Եթե ​​դուք սիրում եք ելակով թխվածքներ, անպայման պատրաստեք այս համեղ բլիթները տանը:

Ելակով սիննաբոն բլիթները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սիննաբոն բուլկիներ

Խնդրում ենք Գնահատեք