Ընկույզով պասային թխվածք. Արագ պատրաստվող համեղ քաղցրավենիքը հիանալի է թեյի հետ

Ընկույզով պասային թխվածքներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ընկույզով պասային թխվածք. Առանց ձվի, կաթի կամ կարագի պատրաստած թխվածքաբլիթները պահքի ընթացքում թեյի հիանալի լրացում են: Եվ ոչ միայն պահքի ժամանակ:

Օգտագործելով ցանկացած ընկույզ, ինչպես նաև (ըստ ցանկության) խնձոր կամ համեմունքներ, ինչպիսիք են վանիլինը, դարչինը, կիտրոնը կամ նարնջի կեղևը, այս թխած ապրանքները հատկապես համեղ են դարձնում: Իսկ պատրաստման պարզության շնորհիվ բաղադրատոմսը գրավում է առաջին տեղը:

Խմորը կպահանջի մթերքների նվազագույն փաթեթ, որն, անշուշտ, կարելի է գտնել ցանկացած խոհանոցում: Մի քանի րոպեում խառնում եք ամեն ինչ: Բացի այդ, խմորեղենը բավական արագ է թխվում: Բացի այդ, այս փխրուն ընկույզի թխվածքաբլիթներն ունեն երկար պահպանման ժամկետ, այնպես որ կարող եք վստահորեն թխել կրկնակի բաժին:

Քանի որ ալյուրի որակը տարբեր է լինում, պատրաստի արդյունքի քանակը կարող է տարբեր լինել:

Ընկույզով պասային թխվածք

Ընկույզով պասային թխվածք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ցորենի ալյուր 200 գ

_Օսլա 70 գ

_Ջուր 100 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 70 գ

_Շաքար 4-6 ճաշի գդալ

_Աղ 1 պտղունց

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Ընկույզ 100 գր

Ընկույզով պասային թխվածք

Ընկույզով պասային թխվածք. Պատրաստման եղանակը

_Մաղած ալյուրը խառնել օսլայի, փխրեցուցիչի, շաքարի կեսի (2-3 ճաշի գդալ) և մի պտղունց աղի հետ:

_Չոր խառնուրդի մեջ լցնել բուսական յուղ և ջուր: Հունցել փափուկ, առաձգական խմոր:

_Աշխատանքային մակերեսին ալյուր ցանել և խմորը գրտնակել մոտ 5 մմ հաստությամբ շերտով:

_Այժմ պատրաստեք միջուկը՝ ընկույզները մանրացնել բլենդերով և խառնել մնացած շաքարը (2-3 ճաշի գդալ):

_Լցնել միջուկը խմորի շերտի վրա, տարածել հավասար շերտով:

_Խմորից գլորել ռուլետ, այնուհետև կտրել տափօղակների նման:

_Ապագա թխվածքը տեղափոխել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:

_Դնել նախապես 180 աստիճանի տաքացրած ջեռոցում: Թխել մոտ 20 րոպե:

Ընկույզով պասային թխվածք

Ընկույզով պասային թխվածքը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Շաքար լոխում առանց ձվի

Խնդրում ենք Գնահատեք