Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա. Անգամ ամենաքնքուշ թխվածքը կոշտ է թվում սրա համեմատ

Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Այսօր մենք առաջարկում ենք պատրաստել Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա:

Վստահեցնում եմ, որ չկա ավելի համեղ ու քնքուշ խմորեղեն, քան երբևէ փորձել եք: Սա իսկական հրաշք է:

Ավելի հաճելի է այն, որ նման համեղ հյուրասիրություն պատրաստելն այնքան էլ դժվար չէ: Եկեք փորձենք:

Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա

Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Ձևամանը՝ 18 սմ քառակուսի

_100 գ սովորական ալյուր

_100 գ կարագ

_100 գ կաթ

_6 ձվի դեղնուց

_Վանիլի էքստրակտ

_6 ձվի սպիտակուց

_100 գ շաքար

Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա

Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա. Քայլ առ քայլ պատրաստման եղանակը

_Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Ձվերը պետք է լինեն սենյակային ջերմաստիճանում: Ալյուրը մաղել:

_Տեղադրել կարագը կաթսայի մեջ և վրան լցնել կաթը:

_Տաքացնել կաթսան կարագը հալեցնելու համար: Թույլ մի տվեք, որ այն տաքանա 50 աստիճանից ավելի:

_Լցնել տաք կարագի զանգվածն ալյուրի մեջ: Հարել զանգվածը քանի դեռ տաք է:

_Այժմ ավելացնել դեղնուցները և հարիչով հարել:

_Ավելացնել վանիլի էքստրակտ:

_Սպիտակուցները հարել շաքարով: Շաքարավազն ավելացնել սկզբում, որպեսզի փրփուրը ամուր ու նուրբ լինի:

_Լցնել դեղնուցի զանգվածը և հարել խմորը:

_Խմորի կաղապարը դրսից փաթաթել փայլաթիթեղով: Ներսի կողմում դնել յուղաթուղթ:

_Խմորը լցնել կաղապարի մեջ: Դնել այն ավելի մեծ տապակի մեջ և տաք ջուր լցնել դրա մեջ, որպեսզի տորթը թխվի ինչպես ջրային բաղնիքում:

_Թխել 150 աստիճանով մոտ 1 ժամ:

Թայվանական բիսկվիթ Կաստելլա

Երբ բիսկվիթը պատրաստ լինի, հեռացնել թուղթը, քանի դեռ խմորեղենը տաք է: Այն մի փոքր կնստի և «կցնցվի»:

Թայվանական բիսկվիթը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Զոլավոր բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք