Թեթև տիրամիսու. Անպայման պատրաստեք և ձեր բոլոր հարազատներին ու սիրելիներին հմայեք այս նուրբ համով

թեթև տիրամիսու ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թեթև տիրամիսու. Եթերային, չքնաղահամ աղանդեր, որը նուրբ է և շատ համեղ:
Այս աղանդերը սիրում են բոլորը, տիրամիսուն գրավել է իր հաստատուն տեղը համադամասերների նախընտրությունների ցանկում:

Տիրամիսու պատրաստելն այնքան էլ դժվար չէ, որքան կթվա, երբ առաջին անգամ են այն փորձում: Ամեն ինչ պատրաստվում է հեշտությամբ և պարզորեն, իսկ արդյունքը բոլոր տեսակի գովեստներից բարձր է:

թեթև տիրամիսու

Թեթև տիրամիսու. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Առանց շաքարավազի հարած սերուցք 150 գ

_Շաքարավազ 15 գ

_Ձվի դեղնուց 2 հատ

_Շաքար 30 գ

_Ջուր 10 գ

_Մասկարպոնե պանիր 250 գ

_Սուրճ 15 գ

_Շաքար 20 գ

_Գոլ ջուր 120 գ

_Թխվածքաբլիթներ 10 հատ

թեթև տիրամիսու

Թեթև տիրամիսու. Պատրաստման եղանակը

_Սկզբի համար խորը ամանի մեջ խառնել տաք ջուր, սուրճ և 20 գրամ շաքար: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտ և թող սառչի:

_Հաջորդը, առանձին խորը ամանի մեջ, խառնել հարած սերուցքը և 15 գրամ շաքարավազը և հարել խառնիչով մինչև խիտ փրփուր ստացվի:

_Առանձին ամանի մեջ հարել 2 դեղնուց, դրան ավելացնել 30 գրամ շաքարավազ և լցնել մի քիչ ջուր:

_Խառնուրդը դնել ջրային բաղնիքի վրա, և ցածր արագությամբ անընդհատ խառնել այնքան, մինչև խառնուրդը մածուցիկ դառնա: Թող սառչի:

_Վերցնել խորը ափսե, ավելացնել մասկարպոնե պանիրը և թեթևակի հարել բահիկով, այնուհետև լցնել ձվի խառնուրդը դրա մեջ, և կրկին զգուշորեն խառնել: Այնուհետև ավելացնել հարած սերուցքը և թեթև խառնել:

_Վերցնել թխվածքաբլիթները թաթախել դրանք սուրճով խառնուրդի մեջ և շարել դրանք աղանդերի պատրաստման համար նախատեսված ամանի հատակին:

_Կրեմով ծածկել դրանք, ապա կրկին շարել բլիթների մի շերտ, կրկին քսել կրեմի մի շերտ, հավասարեցնել այն և թողնել սառնարանում 3-4 ժամ: Դրանից հետո հանել և վերևում ցանել կակաոյի փոշի:

թեթև տիրամիսու

Թեթև տիրամիսուն պատրաստ է: Կրեմի շնորհիվ այն նուրբ է, բուրավետ և թեթև: Ստացվում է ավելի լավ, քան ցանկացած ռեստորանում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ աղանդեր

Խնդրում ենք Գնահատեք