Թեթև Փքաբլիթներ տապակի մեջ. Հիանալի բաղադրատոմսով պարզ և հեշտ պատրաստվող քաղցրավենիք

Թեթև Փքաբլիթներ տապակի մեջ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Եկեք պատրաստենք թեթև փքաբլիթներ տապակի մեջ: Արդյունքն աներևակայելի համեղ, անուշաբույր և գերող քաղցրություն է:

Բաղադրատոմսը պարզապես համի պայթյուն է, այնքան համեղ է ստացվում, անպայման փորձեք պատրաստել այն: Ստացվում են համեղ, անուշաբույր, հյութալի և գեղեցիկ Թեթև Փքաբլիթներ: Մի փոքր ժամանակ ծախսեք և ձեր սեղանի վրա կլինեն համեղ Թեթև Փքաբլիթներ:

Թեթև Փքաբլիթներ տապակի մեջ

Թեթև Փքաբլիթներ տապակի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Խմորի համար

_Տաք կաթ 200 մլ

_Կենդանի խմորիչ 20 գ կամ չոր` 7 գ

_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Ալյուր 400 գ

_Ձու 1 հատ

_Կարագ 40 գ

Տապակում

_Բուսական յուղ

_Շաքար` վրան ցանելու համար

Թեթև Փքաբլիթներ տապակի մեջ

Թեթև Փքաբլիթներ տապակի մեջ. Պատրաստման եղանակը

_Լցնել տաք կաթը խորը ամանի մեջ, ավելացնել խմորիչը, ավելացնել շաքարը: Մի փոքր խառնել:

_Այնուհետև ավելացնել ալյուրը, կոտրել ձվերը և ավելացնել աղ, կարագ: Ձեռքով հունցել փափուկ խմորը, թողնել այն կափարիչի տակ 45 րոպե:

_Այնուհետև խմորը հանել և բաժանել 12 հավասար մասի և յուրաքանչյուր մասից ձևավորել գնդիկներ: Ծածկել դրանք սրբիչով և թող հանգստանան:

_Այժմ յուրաքանչյուր գնդիկից երկարավուն երշիկ ոլորել և այն իր հերթին հյուսքի նման ձևավորել: Թող մնա 20 րոպե:

_Այժմ լցնել բուսական յուղը տապակի մեջ, թող տաքանա և դրա մեջ գցել խմորները: Տապակել երկու կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույն դառնան:

Թեթև Փքաբլիթներ տապակի մեջ

Պատրաստվելուց հետո Թեթև Փքաբլիթների վրա շաքարավազ շաղ տալ:

Թեթև Փքաբլիթները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Մանր Պոնչիկներ․ 2 րոպեում վերջացող Նուրբ Փքաբլիթներ Կաթնաշոռով

Խնդրում ենք Գնահատեք