Թթվասերով բլիթներ. Նրբահամ պոնչիկներ, որոնք ուղղակի հալվում են բերանում

Թթվասերով բլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թթվասերով բլիթներ. Նրբահամ պոնչիկներ, որոնք ուղղակի հալվում են բերանում

Եթե ​​սիրում եք տնական շոռակարկանդակներ, առաջարկում ենք լրացնել ձեր խոհարարական գիրքն այս քնքուշ բլիթների բաղադրատոմով: Փափուկ, նուրբ, խիտ յուղալի միջուկով. Պարզապես անհնար է պոկվել դրանցից:

Թթվասերով այս բուլկիները տունը կլցնեն կախարդական բույրով: Բաղադրատոմսում ձու չկա ՝ ոչ լցոնման, ոչ խմորի մեջ: Խմորեղենը շատ քաղցր չէ, այնպես որ, եթե ավելի քաղցր եք սիրում, մի փոքր ավելացրեք շաքարավազի քանակը: Եվ եթե եգիպտացորենի օսլա չունեք, կարող եք կարտոֆիլի օսլա վերցնել, բայց 2 անգամ պակաս: Այս բուլկիների կալորիականությունը 100 գրամում 281 կկալ է:

Թթվասերով բլիթներ

Թթվասերով բլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Շաքարավազ 115 գ
  • Չոր խմորիչ 1 թեյի գդալ
  • Ձու 2 հատ
  • Ցորենի ալյուր 425 գ
  • Կաթ 225 մլ
  • Կարագ 45 գ
  • Եգիպտացորենի օսլա 1 թեյի գդալ
  • Թթվասեր 200 գ
  • Վանիլային էքստրակտ՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Թթվասերով բլիթներ

Թթվասերով բլիթներ

Թթվասերով բլիթներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Թեթև տաքացրած կաթը խառնել 3 ճաշի գդալ շաքարավազի և խմորիչի հետ: Թողնել 5-10 րոպե:
  2. Խառնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը: Փոքր բաժիններով ալյուրը և քառորդ թեյի գդալ աղը ամանի մեջ մաղել: Հունցել առաձգական հարթ խմոր:
  3. Ծածկել խոնավ սրբիչով և թողնել տաք տեղում, որպեսզի բարձրանա: Երբ խմորը կրկնակի չափի դառնա, հունցել և բաժանել 8 հավասար կտորների:
  4. Յուրաքանչյուր կտորը գնդել և մի փոքր հարթեցնել:
  5. Ալյուր ցանել աշխատանքային մակերեսի վրա և դնել խմորի գնդերը: Ծածկել դրանք մի փոքր խոնավ սրբիչով և թողնել 35-40 րոպե:
  6. Եկեք անցնենք կրեմին: 30% յուղայնությամբ թթվասերը լավ խառնել 2 ճաշի գդալ շաքարի, մի կաթիլ վանիլի էքստրակտի և օսլայի հետ:
  7. Խմորի յուրաքանչյուր կտորի կենտրոնում բաժակի տակի մասով փոսիկ անել:
  8. Հարել ձվերը և խմորի եզրերին քսել այն:
  9. Բլիթների փոսիկների մեջ հավասարաչափ տարածել մի ճաշի գդալ կրեմ:
  10. Ջեռոցը տաքացնել 220 աստիճանով, բուլկիները դնել տապակի վրա և թխել 20 րոպե:

Թթվասերով բլիթներ

Թթվասերով բլիթներ

Եվ եթե չեք ցանկանում սպասել խմորի հասունացմանը, ապա պատրաստեք այս թխվածքն առանց խմորիչի:

Թթվասերով բլիթները պատրաստ են:

Բարի ախործակ:

Տեսանյութ

Մանր պոնչիկներ

Խնդրում ենք Գնահատեք