Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն. Դուք կզարմանաք, թե որքան արագ և հեշտ են պատրաստվում

Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն. Դուք կզարմանաք, թե որքան արագ և հեշտ են պատրաստվում խմորեղեններն այս բաղադրատոմսով:

Նոր տարվա սեղանի գեղեցիկ ուտեստ ՝ ավելի լավ տարբերակ չեք գտնի: Պատրաստված է շատ մատչելի ապրանքներից:

Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն

Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Կարագ 120 գ
  • Շաքարի փոշի 50 գ
  • Բուսական յուղ 30 մլ
  • Օսլա 2 ճաշի գդալ
  • Ալյուր 180-200 գ
  • Մի պտղունց վանիլին

Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն

Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար վերցնել փափուկ կարագ, դնել ​​հարմարավետ խորը ամանի մեջ, ավելացնել շաքարի փոշի և մի փոքր խառնում:
  2. Հաջորդ քայլով ավելացնել օսլա և կրկին խառնել: Այժմ լցնել բուսական յուղը, ավելացնել վանիլին և խառնել:
  3. Լցնել մաղած ալյուրի կեսը և խառնել, ապա ավելացնել մնացած ալյուրը և խմոր հունցել: Այն պետք է լինի փափուկ, նուրբ և չկպչի ձեռքերին: Ծածկեք սննդի թաղանթով և թողնել սառնարանում 20 րոպե:
  4. Այնուհետև խմորը գլորել երշիկանման, բաժանել փոքր կտորների: Յուրաքանչյուր կտորին տալ օվալի ձև: Մկրատի օգնությամբ օվալին տալ կոնի ձև, փոքր կտրվածքներ անելով:
  5. Մենք թխվածքաբլիթների խմորը տեղափոխել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա և 15-20 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Զարդարել պատրաստի բլիթները շաքարի փոշով:

Թխվածքաբլիթներ Եղևնու կոն

Թխվածքաբլիթները շատ քնքուշ և փխրուն են, ներսում կարող եք ընկույզ կամ շոկոլադի մի փոքր կտոր դնել որպես միջուկ, այդպես էլ ավելի համեղ կդառնա:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ թխվածքաբլիթներ

Խնդրում ենք Գնահատեք