Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով. Բառացիորեն րոպեների ընթացքում կպատրաստեք պարզ խմորեղեն թեյի համար

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Պատրաստեք թխվածքաբլիթներ կեֆիրով, եթե ​​ցանկանում եք ինչ-որ քաղցր բան, իսկ ժամանակ չունեք, մի անհանգստացեք: Այս պարզ բաղադրատոմսը ձեզ կօգնի: Մենք առաջարկում ենք կեֆիրով տնական թխվածքաբլիթներ թխել, որոնց պատրաստման համար կպահանջվի առավելագույնը 20 րոպե:

Բացի այդ, այս թխվածքի համար պահանջվում են նվազագույն և մատչելի մթերքներ: Նախ՝ կեֆիր, որը կարելի է փոխարինել սովորական մածունով: Երկրորդ, ձեզ հարկավոր են սովորական բաղադրիչներ՝ ձու, շաքար և ալյուր: Իսկ սոդայի ավելացման շնորհիվ կեֆիրով թխվածքաբլիթները կուռչեն և կստանան եթերային կառուցվածք:

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կեֆիր կամ մածուն 0,5 բաժակ

_Ձու 1 հատ

_Շաքարավազ 2 բաժակ

_Սոդա 0,5 թեյի գդալ

_Ցորենի ալյուր 1,5 բաժակ

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով. Պատրաստման եղանակը

_Ամանի մեջ ձուն հարել շաքարավազի և կեֆիրի հետ միասին, մինչև համասեռ դառնա: Ապա ավելացնել խմորի սոդան:

_Ավելացնել ալյուրը և շարունակելով խառնել: Խմորը պետք է մի փոքր ջրիկ լինի:

_Թավան ձեթով յուղել և խմորը գդալով լցնել փոքր հեռավորության վրա, որպեսզի թխվելու ընթացքում դրանք չկպչեն իրար:

_Թխել թխվածքաբլիթները 10-15 րոպե 190 աստիճանով:

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով

Թխվածքաբլիթներ կեֆիրով

Պատրաստի կեֆիով բլիթները մատուցելուց առաջ պետք է սառչեն: Վայելեք թեյի կամ սուրճի կատարյալ հաճույք:

Թխվածքաբլիթները կեֆիրով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ բիսկվիթ թթվասերով

Խնդրում ենք Գնահատեք