Թռչնի կաթ. Նուրբ աղանդեր ագար — ագարով

Թռչնի կաթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թռչնի կաթ աղանդերը վաղուց արդեն դասական է դարձել: 1978-ին լեհական վանիլային քաղցրավենիքը վերածվեց ԽՍՀՄ-ում հորինված շքեղ տորթի: Բայց այսօր դուք կարող եք գտնել շատ սիրված քաղցրավենիքի բազում տարբերակներ:

Որոշեցինք ձեզ առաջարկել աղանդերի ավելի պարզ տարբերակ, որը պատրաստված է ագար — ագարով: Ագար — ագարը արագորեն թանձրացող բուսական խտացուցիչ է: Բայց եթե դուք սովոր եք օգտագործել ժելատին, կարող եք դրանով պատրաստել աղանդերը՝ հետևելով հրահանգներին:

Թռչնի կաթը շատ պարզ և, ամենակարևորը, արագ պատրաստվող հյուրասիրություն է: Հետևաբար, եթե հանկարծ ցանկանաք ինչ-որ քաղցր բան, այս բաղադրատոմսը կօգնի ձեզ:

Թռչնի կաթ
Թռչնի կաթ. Բաղադրությունը

_Թթվասեր 400 գ

_Շաքար 100 գ

_Ագար — ագար 1 թեյի գդալ

_Սև շոկոլադ 100 գ

_Կոկոսի փաթիլներ 30 գ

Թռչնի կաթ

Թռչնի կաթ. Պատրաստման եղանակը

_350 գ թթվասերը խառնել շաքարով և ագար — ագարով: Հարել զանգվածը խառնիչով, մինչեւ բաղադրիչները լիովին լուծարվեն: Այնուհետև լցնել թթվասերի խառնուրդը ամանների մեջ մինչև 2/3-ը և սառեցնել 20 րոպե:

_Այդ ընթացքում կոտրտված շոկոլադը խառնել 50 գ թթվասերի հետ և դնել ջրային բաղնիքում: Ցածր ջերմության վրա զանգվածը բերել համասեռ վիճակի: Շոկոլադե զանգվածը լցնել ամանի մեջ, մի փոքր խառնելով շոկոլադը թթվասերային զանգվածի վերին շերտի հետ: Աղանդերի վերևի մասում շաղ տալ կոկոսի փաթիլներ:

Արագ պատրաստվող աղանդերը պատրաստ է: Եթե ​​ցանկանում եք ավելի նուրբ համ, ապա թթվասերի փոխարեն օգտագործեք կաթ կամ սերուցք: Այնուհետև կարող եք ավելի հավասարաչափ բաժանել շոկոլադե զանգվածը:

Թռչնի կաթ

Բարի ախորժակ!

Դե, իսկ Թռչնի կաթ տորթ պատրաստել կարող եք այս բաղադրատոմսով, որ ներկայացվում է տեսանյութում.

Խնդրում ենք Գնահատեք