Իտալական պիցցա. Առանց խմորիչի խմորով թխվող համեղություն

Իտալական պիցցա ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Զարմանալի չէ, որ շատ հաստատություններ պատրաստում են Իտալական պիցցա այս բաղադրատոմսով, քանի որ խմորը շքեղ է ստացվում, չնայած պատրաստվում է առանց խմորիչի, կաթի կամ մածունի։ Հիմքը շատ արագ հունցվում է, իսկ միջուկը կարող է բոլորովին բազմազան լինել։

Այս խմորով, առանց չափազանցության, պարզապես կատարյալ է աշխատել: Բացի այդ՝ իտալական պիցցան թխվում է 20 րոպեում, իսկ համից շատ գոհ կլինեք: Այսքան բաղադրիչները նախատեսված են մեկ մեծ տապակի չափով պիցցայի համար:

Իտալական պիցցա

Իտալական պիցցա. Բաղադրիչներ

_Կարագ 100 գ

_Ցորենի ալյուր 400 գ

_Ջուր 80 մլ

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_Տոմատի սոուս 4 ճաշի գդալ

_Կոշտ պանիր 200 գ

_Լոլիկ 1 հատ

_Ձիթապտուղ 10 հատ

_Ապխտած երշիկ 50 գ

_Բուլղարական պղպեղ 25 գ

_Հալած պանիր 100 գ

_Աղ 1 պտղունց

Իտալական պիցցա

Իտալական պիցցա

Իտալական պիցցա. Պատրաստման եղանակը

_Տաք ջուրը, հալեցրած կարագը, աղը և շաքարավազը խառնել մինչև հարթ լինի։

_Ալյուրը մաղել, առաձգական խմոր հունցել, ծածկել թաղանթով և դնել սառնարանում 15 րոպե։

_Այդ ընթացքում պատրաստել միջուկը՝ լոլիկը, երշիկը և պղպեղը կտրատել կես օղակների։ Պանիրը քերել մանր քերիչով։

_Սառը խմորը բարակ գրտնակել և դնել յուղաթղթի վրա, այնուհետև տեղափոխել տապակի մեջ:

_Խմորի վրա քսել տոմատի սոուս, շաղ տալ քերած պանրի մեկ երրորդը։

_Վրան դնել լոլիկը, ձիթապտուղը և նրբերշիկը։ Լոլիկի յուրաքանչյուր շերտի վրա մի կտոր հալված պանիր դնել։

_Վրան ցանել մնացած կոշտ պանիրը և շարել բուլղարական պղպեղը։

_Պիցցան 15 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

Իտալական պիցցա

Ճաշատեսակը պատրաստ է։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմոր թխելու

Խնդրում ենք Գնահատեք