Խաղողի նեկտար. Խանութի հյութերի հետ անհամեմատելի, անչափ համեղ է:
Սիրելիներս, ցանկանում եմ ձեր ուշադրությանը ներկայացնել խաղողի համեղ նեկտարի պատրաստման եղանակ: Սա ուղղաիկի հյութ, կամ կոմպոտ անվանել չի լինի:
Ստացվում է այնքան հարուստ համով և անուշաբույր խմիչք, որ իրոք չի կարելի համեմատել խանութում վաճառվող որևէ հյութի հետ:
Եվ ամենակարևորը, ինչի համար կսիրեք այս բաղադրատոմսը, դա նրա պարզությունն է: Այս բաղադրատոմսում խաղողի բացարձակապես ցանկացած տեսակ կարող է օգտագործվել: Ձմռանն ամռան, արևի և ուրախության բույրը երաշխավորված է:
Խաղողի նեկտար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- խաղող (ցանկացած, հատկապես գինու սորտեր) ՝ 2,5 կգ (ստացվում է 7 լիտր նեկտար)
3 լիտր բանկայի համար.
- 1 բաժակ շաքար
- եռման ջուր
Խաղողի նեկտար. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Մանրէազերծել բանկաները ձեզ հարմար ցանկացած եղանակով: Խաղողը լցնել պատրաստված բանկաների մեջ:
- Դուք կարող եք դնել հենց ողկույզները, կամ կարող եք պոկել հատիկները: Իրականում, ամբողջական ողկույզներով ավելի բուրավետ է ստացվում:
- Լցնել բանկաների մոտ կեսը խաղողով:
- Խաղողի վրա լցնել շաքարավազ` 3 լիտրանոցի համար 1 բաժակ, իսկ եթե փակում եք լիտրանոց բանկաներով, ապա 1/3 բաժակ:
- Եռացրած ջուրը լցնել շաքարավազով խաղողի վրա և փակել կափարիչներով:
- Խորհուրդ է տրվում բանկան փակելուց հետո մի քանի անգամ թափահարել, որպեսզի շաքարը լուծվի:
Տաք ծածկոցով փաթաթել գլխիվայր շրջած բանկաները, թողնել 2 օր:
Խաղողի բանկաները պահել սենյակային ջերմաստիճանում: Լավ են պահպանվում, հավատացեք: Ահա այսպիսի համեղ նեկտար կունենաք ողջ ձմեռ:
Խաղողի նեկտարը պատրաստ է: Լավ տրամադրություն ձեզ:
Բարի ախորժակ:
Ժելե Ցիտրուսներով և Կոմպոտով / Մրգահյութով Ցիտրուսային Դոնդող Թարմ, Հաճելի, Արագ /Ժելատին / Jele