Խնձորով կարկանդակներ թավայի մեջ. Պարզ և միաժամանակ խելահեղ համեղ բաղադրատոմս
Եթե դուք խնձորով կարկանդակի սիրահար եք, ապա այն ձեզ անպայման դուր կգա: Կարկանդակներ պատրաստելու այս բաղադրատոմսը պահպանեք և պատրաստեք համեղ աղանդեր, հաճույք պատճառելու ինքներդ ձեզ և ձեր սիրելիներին:
Содержание
Խնձորով կարկանդակներ թավայի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- 500 գ ալյուր
- 15 գ չոր խմորիչ
- 10 գ թխում փոշի
- 1 թեյի գդալ սեղանի աղ
- 3 ճաշի գդալ շաքար
- 1 ձու
- 200 մլ տաք կաթ
- 3 խնձոր
- ջուր
- շաքարավազ
Խնձորով կարկանդակներ տապակի մեջ. Ինչպես պատրաստել
- Ալյուրը լցնել խորը ամանի մեջ, հետո փխրեցուցիչ, ապա ավելացնել խմորիչ: Լցնել աղը, շաքարավազը, խառնել:
- Ավելացնել թեթևակի հարած ձու, խառնել: Լցնել տաք կաթը, ձեռքերով հունցել խմորը:
- Դրանից հետո մենք այն ծածկել սննդային թաղանթով և թողնել կես ժամ:
- Դրանից հետո վերցնել հասունացած խմորը և գրտնակել այն ուղղանկյուն շերտով:
- Կտրտած խնձորները շարել խմորի վրա և այն ոլորել ռուլետի նման:
- Ռուլետը կտրել մասերով, ծածկել սրբիչով և թող մնա հանգստանալու:
- Տապակել թավայի մեջ, երկու կողմից՝ բուսական յուղով, մինչև ոսկե դարչնագույն ստացվի:
- Պատրաստ լինելուց հետո կարկանդակները թաթախել շաքարի մեջ:
Խնձորով կարկանդակները պատրաստ են: Արագ, հեշտ և պարզ: Ստացվում է շատ համեղ, հարուստ և անուշաբույր:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Սիննաբոն բուլկիներ