Ծույլ աղցան. Ձմռանն այս նախուտեստը շատ օգտակար կլինի տարբեր առիթներով

Ծույլ աղցան ձմռան համար  Պահածոներ

Ծույլ աղցան ձմռան համար. Դասական պահածոներն արդեն մառանում են, բայց կարծում եմ կարելի է էլի նոր համեղ բան պատրաստել: Նման դեպքերում կարելի է դիմել այս ​​բաղադրատոմսին, որն առաջին անգամ փորձեցի անցյալ տարի: Սա արագ աղցան է ձմռան համար, որը կարող է պատրաստել նույնիսկ սկսնակ տնային տնտեսուհին:

Բանջարեղենը մնում է պայծառ, գեղեցիկ և խրթխրթան: Այս պահածոն անպայման կուրախացնի ձեզ:

Ի դեպ, ես առաջին անգամ ձմռան համար այս ծույլ աղցանը պատրաստեցի ոչ թե կաղամբով, այլ շերտերով կտրված վարունգներով: Շատ համեղ էր ստացվել:

Ծույլ աղցան ձմռան համար 

Ծույլ աղցան ձմռան համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Գազար 800 գ

_Սոխ 500 գ

_Բուլղարական պղպեղ 1 կգ

_Լոլիկ 1 կգ

_Սպիտակ կաղամբ 1 կգ

_Սև պղպեղ (հատիկներով) 40 գ

_Արևածաղկի ձեթ 8 ճաշի գդալ

_Աղ 8 թեյի գդալ

_Շաքարավազ 8 ճաշի գդալ

_Քացախ 4 ճաշի գդալ

Ծույլ աղցան ձմռան համար 

Ծույլ աղցան ձմռան համար. Պատրաստման եղանակը

_Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ գցել 5 պղպեղի հատիկ: Դրանից հետո լցնել կորեական քերիչով քերած գազարը:

_Կտրել սոխը կես օղակներով, լցնել բանկաների մեջ և սեղմել: Հաջորդ շերտով բուլղարական պղպեղն է, որը կտրված է շերտերով: Կտրել կաղամբը և շարել բանկաների մեջ, նորից սեղմել ամբողջը: Կտրել լոլիկը շերտերով և վերջին շերտով շարել բանկաների մեջ:

_Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ ավելացնել 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ: Յուրաքանչյուր բանկայի համար մարինադ պատրաստելու համար խառնել 1 թեյի գդալ աղ, 1 ճաշի գդալ շաքար, 0.5 ճաշի գդալ քացախ եւ 4 ճաշի գդալ ջուր: Լավ խառնել և մարինադը լցնել բանկայի մեջ:

_Կափարիչները դնել բանկաների վրա և դրանք շարել կաթսայի մեջ, որի հատակին սրբիչ է գցված: Լցնել տաք ջուր և եռացնել, ապա եփել ևս 25 րոպե: Կափարիչներով փակել աղցանը և թողնել, որ սառչեն:

Ձմեռային նախուտեստի համար բաղադրիչների քանակը նախատեսված է 8 հատ կես լիտրանոց տարաների համար: Եթե ​​ուզում եք ավելի քիչ, կամ շատ պատրաստել, ապա պետք է համաչափորեն կարգավորել մթերքների քանակը:

Ծույլ աղցան ձմռան համար 

Ծույլ աղցանը ձմռան համար պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Կորեական աղցան գազարով և դդմիկով

Խնդրում ենք Գնահատեք