Կաթնաշոռով կարկանդակ. Այս փխրուն թխվածքը ձեր ամենասիրելին կդառնա

Կաթնաշոռով կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թխեք Կաթնաշոռով կարկանդակ, եթե փնտրում եք թեյի հետ մատուցելու թխվածքների պարզ բաղադրատոմսեր: Այնպես հաճելի է նստել երբեմն երեկոյան տաք գավաթով, կտրել մի կտոր ու վայելում: Միևնույն ժամանակ, ես ատում եմ խմորի վրա երկար ժամանակ ծախսելը: Հետևաբար, ես ամենից շատ գնահատում եմ այն թխվածքները, որոնք նվազագույն ժամանակ են պահանջում:

Միջին հաշվով, այն պատրաստելու համար պահանջվում է 40 րոպե սկզբից մինչև վերջ: Բաղադրիչների այս քանակը նախատեսված է երկու-երեք մարդու համար, այնպես որ բազմապատկեք այն անհրաժեշտ քանակի համար՝ ընթրիքին մատուցելիս:

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Կաթնաշոռով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մարգարին 125 գր

_Ցորենի ալյուր 160 գ

_Շաքար 60 գ

_Կաթնաշոռ 300 գ

_Թթվասեր 3 ճաշի գդալ

_Ձու 1 հատ

_Աղ` ըստ ճաշակի

_Փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Կաթնաշոռով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Ալյուրը մաղել փխրեցուցիչով և մի պտղունց աղով:

_Սառեցված մարգարինը քերել այդ բաղադրիչների խառնուրդի մեջ և տրորել մինչև փշրանքներ առաջանալը:

_Այժմ պատրաստեք միջուկը. Կաթնաշոռը տրորել թթվասերով և շաքարով: Նույնիսկ ավելի լավ կլինի, եթե օգտագործեք բլենդեր:

_Քերած խմորի կեսը լցնել կաղապարի մեջ և գդալով սեղմել: Դրանից հետո դնել միջուկը և ծածկել խմորի մյուս կեսով:

_Կարկանդակը թխել 200 աստիճանով 30 րոպե:

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Լցոնի երկու տարբերակ կարելի է պատրատել. Ձվով և առանց ձվի: Երկրորդ տարբերակը ստացվում է շատ նուրբ է, գրեթե սերուցքային: Այնպես որ, դա ինձ ավելի է դուր գալիս: Բայց եթե կաթնաշոռը շատ խոնավ է, առանց ձվի հնարավոր չէ, նայեք ըստ իրավիճակի:

Կարկանդակի համը հատկապես հաճելի համակցվում մի գնդիկ պաղպաղակի հետ: Խորհուրդ եմ տալիս պահպանել այս բաղադրատոմսը և անպայման փորձեք այս համադրությունը:

Կաթնաշոռով կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք