Թխեք Կաթնաշոռով կարկանդակ, եթե փնտրում եք թեյի հետ մատուցելու թխվածքների պարզ բաղադրատոմսեր: Այնպես հաճելի է նստել երբեմն երեկոյան տաք գավաթով, կտրել մի կտոր ու վայելում: Միևնույն ժամանակ, ես ատում եմ խմորի վրա երկար ժամանակ ծախսելը: Հետևաբար, ես ամենից շատ գնահատում եմ այն թխվածքները, որոնք նվազագույն ժամանակ են պահանջում:
Միջին հաշվով, այն պատրաստելու համար պահանջվում է 40 րոպե սկզբից մինչև վերջ: Բաղադրիչների այս քանակը նախատեսված է երկու-երեք մարդու համար, այնպես որ բազմապատկեք այն անհրաժեշտ քանակի համար՝ ընթրիքին մատուցելիս:
Կաթնաշոռով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Մարգարին 125 գր
_Ցորենի ալյուր 160 գ
_Շաքար 60 գ
_Կաթնաշոռ 300 գ
_Թթվասեր 3 ճաշի գդալ
_Ձու 1 հատ
_Աղ` ըստ ճաշակի
_Փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ
Կաթնաշոռով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_Ալյուրը մաղել փխրեցուցիչով և մի պտղունց աղով:
_Սառեցված մարգարինը քերել այդ բաղադրիչների խառնուրդի մեջ և տրորել մինչև փշրանքներ առաջանալը:
_Այժմ պատրաստեք միջուկը. Կաթնաշոռը տրորել թթվասերով և շաքարով: Նույնիսկ ավելի լավ կլինի, եթե օգտագործեք բլենդեր:
_Քերած խմորի կեսը լցնել կաղապարի մեջ և գդալով սեղմել: Դրանից հետո դնել միջուկը և ծածկել խմորի մյուս կեսով:
_Կարկանդակը թխել 200 աստիճանով 30 րոպե:
Լցոնի երկու տարբերակ կարելի է պատրատել. Ձվով և առանց ձվի: Երկրորդ տարբերակը ստացվում է շատ նուրբ է, գրեթե սերուցքային: Այնպես որ, դա ինձ ավելի է դուր գալիս: Բայց եթե կաթնաշոռը շատ խոնավ է, առանց ձվի հնարավոր չէ, նայեք ըստ իրավիճակի:
Կարկանդակի համը հատկապես հաճելի համակցվում մի գնդիկ պաղպաղակի հետ: Խորհուրդ եմ տալիս պահպանել այս բաղադրատոմսը և անպայման փորձեք այս համադրությունը:
Կաթնաշոռով կարկանդակը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ