Կաթնաշոռով կարկանդակ մատուցեք ու կտեսնեք, որ այս հոյակապ թխվածքը կանհետանա իսկապես կայծակնային արագությամբ։ Պատճառը նրա նուրբ հյուսվածքի և անզուգական բույրի մեջ է: Հետևաբար, մի բաժակ թեյի հետ կարող եք աննկատ ուտել կարկանդակի կես: Ուշադիր եղեք)
Եթե սիրում եք պարզ բաղադրատոմսեր, ուրեմն ճիշտ տեղում եք:
Դեսերտը բարձր դարձնելու համար հարկավոր է 28 x 19 սմ չափսերով կաղապար, չափը հոյակապ կլինի։ Իսկ նրա ախորժելի տեսքը կստիպի աղանդերի սիրահարներին ևս մեկ կտոր խնդրել։
Կաթնաշոռով կարկանդակ. Բաղադրիչներ
_Ձու 5 հատ
_Աղ 1 պտղունց
_Շաքարավազ 200 գ
_Ցորենի ալյուր 300 գ
_Փխրեցուցիչ 8 գ
_Արևածաղկի ձեթ 120 գ
_Մածուն 120 գ
_Կաթնաշոռ 300 գ
_Շաքարի փոշի 3 ճաշի գդալ
Կաթնաշոռով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_4 ձուն հարել աղով և շաքարով, մինչև փարթամանա: Լցնել արևածաղկի ձեթը և մածունը, կրկին հարել այդ ամենը:
_Ավելացնել մաղած ցորենի ալյուրը փխրեցուցիչով։ Հարել մինչև հարթվի:
_Կաթնաշոռին խառնել շաքարի փոշին և ձուն։ Խառնել ամեն ինչ ընկղմվող բլենդերով մինչև հարթվի:
_Ստացված զանգվածը լցնել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ։
_Խմորը լցնել յուղաթղթով պատված կաղապարի մեջ։
_Խմորը հարթեցնել բահիկով:
_Վրան կաթնաշոռային զանգվածով նախշեր գծել։
_45 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Անուշաբույր կաթնաշոռով թխվածքը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կաթնաշոռով չիզքեյք