Կաթնաշոռով կարկանդակ. Փարթամ թխվածք թեյի համար

Կաթնաշոռով կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով կարկանդակ մատուցեք ու կտեսնեք, որ այս հոյակապ թխվածքը կանհետանա իսկապես կայծակնային արագությամբ։ Պատճառը նրա նուրբ հյուսվածքի և անզուգական բույրի մեջ է: Հետևաբար, մի բաժակ թեյի հետ կարող եք աննկատ ուտել կարկանդակի կես: Ուշադիր եղեք)

Եթե ​​սիրում եք պարզ բաղադրատոմսեր, ուրեմն ճիշտ տեղում եք:

Դեսերտը բարձր դարձնելու համար հարկավոր է 28 x 19 սմ չափսերով կաղապար, չափը հոյակապ կլինի։ Իսկ նրա ախորժելի տեսքը կստիպի աղանդերի սիրահարներին ևս մեկ կտոր խնդրել։

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Կաթնաշոռով կարկանդակ. Բաղադրիչներ

_Ձու 5 հատ

_Աղ 1 պտղունց

_Շաքարավազ 200 գ

_Ցորենի ալյուր 300 գ

_Փխրեցուցիչ 8 գ

_Արևածաղկի ձեթ 120 գ

_Մածուն 120 գ

_Կաթնաշոռ 300 գ

_Շաքարի փոշի 3 ճաշի գդալ

Կաթնաշոռով կարկանդակ
Կաթնաշոռով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_4 ձուն հարել աղով և շաքարով, մինչև փարթամանա: Լցնել արևածաղկի ձեթը և մածունը, կրկին հարել այդ ամենը:

_Ավելացնել մաղած ցորենի ալյուրը փխրեցուցիչով։ Հարել մինչև հարթվի:

_Կաթնաշոռին խառնել շաքարի փոշին և ձուն։ Խառնել ամեն ինչ ընկղմվող բլենդերով մինչև հարթվի:

_Ստացված զանգվածը լցնել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ։

_Խմորը լցնել յուղաթղթով պատված կաղապարի մեջ։

_Խմորը հարթեցնել բահիկով:

_Վրան կաթնաշոռային զանգվածով նախշեր գծել։

_45 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Անուշաբույր կաթնաշոռով թխվածքը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով չիզքեյք

Խնդրում ենք Գնահատեք