Կաթնաշոռով կարկանդակ Հրեշտակի արցունքներ. Շատ նուրբ ու քաղցր բեզեով աղանդեր 

Կաթնաշոռով կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով կարկանդակ Հրեշտակի արցունքներ. Շատ նուրբ ու քաղցր բեզեով աղանդեր

Իսկապես կախարդական կաթնաշոռային տորթի սիրված բաղադրատոմս ենք առաջարկում:

Կախարդական, ոչ թե այն պատճառով, որ աներևակայելի համեղ է (չնայած սա նույնպես), այլ այն պատճառով, որ դրա պատրաստման գործընթացը հրաշք է թվում:

Թխվածքի ամբողջովին սառչելուն պես, նրա մակերեսին հայտնվում են ոսկե ուլունքներ-կաթիլներ: Դա է պատճառը, որ նրբությունը կոչվում է «Հրեշտակի արցունքներ»: Եթե ​​երեխաներ ունեք, ապա նման տորթ պատրաստելը, այնուհետև այն ուտելը նրանց համար անմոռանալի արկած կլինի:

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Կաթնաշոռով կարկանդակ Հրեշտակի արցունքներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Հիմքի համար

_Ալյուր 1 բաժակ

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Կարագ 80 գ

_Շաքար 2 ճաշի գդալ

_Հավի ձու 1 հատ

Լրացում

_Կաթնաշոռ 500 գր

_Շաքար 0,5 բաժակ

_Ձվի դեղնուց 3 հատ

_Սպիտակաձավար 1 ճաշի գդալ

_Թթվասեր (կամ յուղալի սերուցք) 100 գր

_Վանիլ՝ ըստ ճաշակի

Սուֆլե

_Ձվի սպիտակուց 3 հատ

_Շաքարի փոշի 3 ճաշի գդալ

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Կաթնաշոռով կարկանդակ Հրեշտակի արցունքներ. Պատրաստման եղանակը

_Սկսենք խմորից: Խառնել ալյուրը և փխրեցուցիչը: Սառնարանից հանած կարագը դանակով կտրատել կտորների, որոնք պետք է լցնել նույն տարայի մեջ:

_Հարել ձվերը և շաքարավազը, խառնուրդը նույնպես լցնել ընդհանուր ամանի մեջ, խմորը հունցել:

_Փաթաթել սննդային թաղանթով և կես ժամ դնել սառնարանում:

_Այդ ընթացքում կաթնաշոռով լցոնի պատրաստման համար բլենդերով հարել բոլոր նշված բաղադրիչները միատարր զանգվածի աստիճան:

_Սուֆլեի համար սպիտակուցները հարել մինչև փրփուրի վիճակ՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշի: Դա պետք է արվի հնարավորինս զգույշ, քանի որ մեր կախարդական «արցունքների» ստացվելը կախված է սպիտակուցները հարելու որակից:

_Լցոնն ու սուֆլեն պատրաս են, իսկ խմորը բավականաչափ սառել է:

_Խմորը տարածեցինք կաղապարի մեջ, մոտ կես սանտիմետր բարձրությամբ կողմերը կազմելով:

_Խմորի վրա լցնել միջուկը: Ձևամանը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ մոտ կես ժամ:

_Այժմ հանել և վրան տարածել սուֆլեն: Թխել ևս տասը րոպե: Հենց որ մակերեսը ոսկե երանգ ստանա, անջատեք ջեռոցը: Շատ կարևոր է չափից ավելի չպահելը:

_Անջատած ջեռոցում, դուռը բաց վիճակում սառեցնել կարկանդակը: Լավ կլինի այսպես պահել հինգ ժամ կամ նույնիսկ մի ամբողջ գիշեր:

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Հուզիչ պահ է՝ Մոտ մեկ ժամ նման սպասումից հետո կաթիլները կսկսեն հայտնվել մակերեսին: Ես չգիտեմ, թե ինչ զարմանքի և ուրախության հետ կարելի է համեմատել, երբ քո հրուշակի վրա հայտնվում են «հրեշտակի արցունքներ»:

Կաթնաշոռով կարկանդակ

Կարծում եմ ՝ այս զգացողությունն այնքան կխորանա ձեր հոգու մեջ, որ մեկ անգամ չէ, որ խանդավառությամբ կդիմեք այս բաղադրատոմսին:

Կաթնաշոռով կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարակում թխվածք մեր քաղցր մանկությունից

Խնդրում ենք Գնահատեք