Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր. Առողջարար, համեղ քաղցրավենիքի փորձված բաղադրատոմս

Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Հիշում եմ, տատիկս Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր էր պատրաստում: Նա ասում էր, որ քաղցրավենիքները չպետք է վնասակար լինեն: Շատ տարիներ անց, հիասթափվելով խանութից գնված բոլոր կոնֆետներից, ես պատահաբար գտա այս բաղադրատոմսը: Հիմա ես պատրաստում եմ գրեթե ամեն օր, քանի որ տանը բոլորը սիրում են այն:

Կաթնաշոռից և կակաոյից աղանդեր կարելի է պատրաստել առանց թխելու և մեծ ջանքեր գործադրելու: Այս աղանդերը որքան երկար մնա սառնարանում, այնքան ավելի պինդ կլինի: Հետևաբար, այն կարող է օգտագործվել ինչպես հացի վրա քսելով, այնպես էլ որպես կոնֆետ՝ թեյի հետ: Ներկայացնում եմ բաղադրատոմսը:

Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր

Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Կաթնաշոռ 500 գ

_Կաթ 50 մլ

_Շաքարավազ 50 գ

_Վանիլային շաքար 10 գ

_Սոդա 0,5 թեյի գդալ

_Կակաոյի փոշի 30 գ

_Կարագ 30 գ

_Աղ 1 պտղունց

Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր

Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը

_Խորը ամանի մեջ խառնել կաթնաշոռը, շաքարը, վանիլային շաքարը, սոդան, աղը և կաթը:

_Դրանից հետո հարել կաթնաշոռի խառնուրդը բլենդերով կամ անցկացնել մանր մաղով: Արդյունքում պետք է ստացվի միատարր զանգված:

_Կաթսայի մեջ ջուր լցնել մոտ կեսի չափով և կրակի վրա դնել: Երբ ջուրը եռա, կաթնաշոռի ամանը դնել ջրային բաղնիքում: Եփել՝ անընդհատ խառնելով, մինչև կաթնաշոռը սկսի հալվել:

_Այժմ ավելացնել կարագը և կակաոն, մանրակրկիտ և արագ խառնել: Աղանդերի զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և թեթևակի հարվածել տարայով սեղանին, որպեսզի ավելորդ օդը դուրս գա:

_Կաղապարը 30 րոպեով դնել սառնարանում:

Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդեր

Առանձնահատուկ ուշադրություն դարձրեք աղանդեր պատրաստելու բաղադրիչների որակին: Եթե ​​հնարավոր է օգտագործել տնական կաթնաշոռ, ապա այն ավելի համեղ և առողջարար կլինի:

Բաղադրատոմսը հարմար է նաև նրանց համար, ովքեր խուսափում են քաղցրից. Պարզապես մի ավելացրեք շաքարը:

Կաթնաշոռով և կակաոյով աղանդերը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ կոնֆետների պատրաստման եղանակ

 

Խնդրում ենք Գնահատեք