Կիտրոնով կարկանդակը հիանալի է տրամադրությունը բարձրացնելու և վիրուսներին դիմակայելու համար: Մենք ձեզ հետ կիսում ենք օգտակար բաղադրատոմս, որով կարելի է պատրաստել կիտրոնով կարկանդակ:
Լցոնումը հիշեցնում է կիտրոնով կրեմ կամ փափուկ կարամել՝ չափավոր քաղցր և շատ բուրավետ: Մեր բաղադրատոմսում խմորը պատրաստվում է առանց խմորիչի: Բայց կեֆիրի և փխրեցուցիչի շնորհիվ շատ եթերային է ստացվում: Անպայման փորձեք այս տարբերակը:
Կիտրոնով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_Ցորենի ալյուր 500 գ
_Մարգարին 200 գ
_Կեֆիր 250 մլ
_Փխրեցուցիչ 1 պտղունց
_Կիտրոն 2 հատ
_Շաքար 300 գ
Կիտրոնով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_Մարգարինը կտրել մանր մասերով կամ քերել: Խառնել ալյուրով և ձեռքերով տրորել, որպեսզի նուրբ փշրանքներ ստացվեն:
_Ավելացնել փխրեցուցիչ, կեֆիր և հունցել փափուկ խմոր: Բաժանել այն երկու մասի և թող հանգստանան սննդային թաղանթի տակ 30 րոպե:
_Այդ ընթացքում պատրաստեք միջուկը: Կիտրոններն անցկացնել մսաղացով կամ մանրացնել բլենդերով: Խառնել շաքարի հետ, որ ստացվի խիտ, քաղցր մածուկ:
_Խմորը երկու շերտով գրտնակել: Դնել առաջին շերտը յուղած կաղապարի մեջ, դնել կիտրոնի միջուկը և ծածկել երկրորդ շերտով:
_Ոլորել եզրերը: Թխել կարկանդակը 40 րոպե 200 աստիճանի տակ:
Այսպես պատրաստել են մեր տատիկները և մատուցել թթվասերով, վանիլային պաղպաղակով կամ պարզապես շաքարի փոշիով: Կարկանդակը հաճելի համ կունենա նաև հարած սերուցքով և նույնիսկ առանց հավելումների: Սա թեյի համար կատարյալ աղանդեր: Պահպանեք բաղադրատոմսը:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Լիմոնով տորթ