Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ, որը ձեզ շատ դուր կգա նրբությամբ ու համով:
Հավանաբար, յուրաքանչյուրն իր խոհարարական զինանոցում ունի խնձորի ավանդական կարկանդակի բաղադրատոմս: Իհարկե, դրանք տարբերվում են ինչպես արտաքին տեսքով, այնպես էլ ըստ համի:
Խմորի պատրաստման համար նույնպես օգտագործում են տարբեր բաղադրիչներ: Այնպես որ այս բազմազանությունից առաջարկում ենք պատրաստել այս տարբերակը:
Բիսկվիթով խնձորի կարկանդակը կոկոսի հետ, նուրբ և բուրավետ դեսերտ է՝ ոսկե դարչնագույն լցոնով: Դա նման չէ ձեզ ծանոթ համերին: Արժե փորձել այսօր:
Содержание
Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ. Բաղադրությունը
- ձու 5 հատ
- շաքարավազ 14 ճաշի գդալ
- ցորենի ալյուր 6 ճաշի գդալ
- օսլա 2 ճաշի գդալ
- սոդա 1 պտղունց
- խնձոր 1.2 կգ
- կիտրոնի հյութ 1 թեյի գդալ
- ջուր 4 բաժակ
- սերուցքային պուդինգ 6 ճաշի գդալ
- Կարագ 100 գ
- Կոկոսի փաթիլներ 150 գ
Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
- Նախ, ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանի: Տապակը ծածկել յուղաթղթով: Բիսկվիթի պատրաստման համար վերցնել 4 ձու:
- Առանձնացրեք դեղնուցները սպիտակուցներից: Մի պտղունց սոդա ավելացնել, հարել մինչև թանձր փրփուրի վիճակը: Ապա աստիճանաբար ավելացնել 4 ճաշի գդալ շաքար: Հարել մինչև լուծվի, ապա, հերթով ավելացնել մնացած դեղնուցները (4 հատ) փրփուրին, ամեն անգամ նրբորեն խառնելով զանգվածը բահիկի միջոցով: Այժմ մաղել ալյուրը և օսլան առանձին ամանի մեջ:
- Գդալով խառնուրդն ավելացնել փրփուրի վրա, զգուշորեն խառնելով, մինչև ալյուրը վերջանա: Պետք է ստացվի համասեռ խմոր: Կոկոսի խառնուրդով բիսկվիթը լցնել տապակի մեջ և հարթեցնել: Թխել նախապես տաքացված ջեռոցում կես ժամ: Այնուհետև բիսկվիթը մի կողմ դրեք, մինչև այն ամբողջովին սառչի: Մի անջատեք ջեռոցը:
- Այդ ընթացքում եփեք խնձորի լցոնը: Կճպել թթու խնձորները, հեռացնել միջուկները: Կտրատել պտուղները կտորներով, լցնել կաթսայի մեջ: Դրանց վրա լցնել 3,5 բաժակ ջուր, որին ավելացնել 6 ճաշի գդալ շաքարավազ և կիտրոնի հյութ: Խառնուրդը կափարիչով ծածկել, հասցնել եռման: 5 րոպե եփել ցածր ջերմության վրա: Այժմ խնձորները հանել օշարակից:
- Պուդինգին ավելացնել 0.5 բաժակ ջուր: Լավ խառնել այնպես, որ գնդիկներ չլինեն: Լցնել այն խնձորի օշարակի մեջ: Եփել ցածր կրակի վրա` անընդհատ խառնելով: Արդյունքում, դուք պետք է ստացվի թանձր պուդինգ: Խնձորները լցնել արդեն սառած խմորի վրա: Վերևում հավասարաչափ տարածել պուդինգը:
- Պատրաստել խառնուրդը կոկոսով կեղևի համար: Դա անելու համար, հալեցնել կարագը ցածր ջերմության վրա: Ավելացնել 4 ճաշի գդալ շաքար և կոկոսի բոլոր փաթիլներ: Գդալով խառնել, երբ շաքարավազը լուծվի, հանել զանգվածը կրակից և թող սառչի: Դրանից հետո ձուն հարել դրա մեջ: Ստացված խառնուրդը հավասարաչափ տարածել դեսերտի մակերեսին:
- Թխել կարկանդակը 10 րոպե: Երբ ստացվի ոսկե դարչնագույն կեղև, հանեք այն ջեռոցից: Դեսերտը թողնել սենյակային ջերմաստիճանում, մինչև ամբողջովին սառչի:
Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ Ռաֆաելլո