Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ, որը ձեզ շատ դուր կգա նրբությամբ ու համով

ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ, որը ձեզ շատ դուր կգա նրբությամբ ու համով:

Հավանաբար, յուրաքանչյուրն իր խոհարարական զինանոցում ունի խնձորի ավանդական կարկանդակի բաղադրատոմս: Իհարկե, դրանք տարբերվում են ինչպես արտաքին տեսքով, այնպես էլ ըստ համի:

Խմորի պատրաստման համար նույնպես օգտագործում են տարբեր բաղադրիչներ: Այնպես որ այս բազմազանությունից առաջարկում ենք պատրաստել այս տարբերակը:

Բիսկվիթով խնձորի կարկանդակը կոկոսի հետ, նուրբ և բուրավետ դեսերտ է՝ ոսկե դարչնագույն լցոնով: Դա նման չէ ձեզ ծանոթ համերին: Արժե փորձել այսօր:

Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ, որը ձեզ շատ դուր կգա նրբությամբ ու համով
Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ. Բաղադրությունը

  • ձու 5 հատ
  • շաքարավազ 14 ճաշի գդալ
  • ցորենի ալյուր 6 ճաշի գդալ
  • օսլա 2 ճաշի գդալ
  • սոդա 1 պտղունց
  • խնձոր 1.2 կգ
  • կիտրոնի հյութ 1 թեյի գդալ
  • ջուր 4 բաժակ
  • սերուցքային պուդինգ 6 ճաշի գդալ
  • Կարագ 100 գ
  • Կոկոսի փաթիլներ 150 գ

Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ

Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ, ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանի: Տապակը ծածկել յուղաթղթով: Բիսկվիթի պատրաստման համար վերցնել 4 ձու:
  2. Առանձնացրեք դեղնուցները սպիտակուցներից: Մի ​​պտղունց սոդա ավելացնել, հարել մինչև թանձր փրփուրի վիճակը: Ապա աստիճանաբար ավելացնել 4 ճաշի գդալ շաքար: Հարել մինչև լուծվի, ապա, հերթով ավելացնել մնացած դեղնուցները (4 հատ) փրփուրին, ամեն անգամ նրբորեն խառնելով զանգվածը բահիկի միջոցով: Այժմ մաղել ալյուրը և օսլան առանձին ամանի մեջ:
  3. Գդալով խառնուրդն ավելացնել փրփուրի վրա, զգուշորեն խառնելով, մինչև ալյուրը վերջանա: Պետք է ստացվի համասեռ խմոր: Կոկոսի խառնուրդով բիսկվիթը լցնել տապակի մեջ և հարթեցնել: Թխել նախապես տաքացված ջեռոցում կես ժամ: Այնուհետև բիսկվիթը մի կողմ դրեք, մինչև այն ամբողջովին սառչի: Մի անջատեք ջեռոցը:
  4. Այդ ընթացքում եփեք խնձորի լցոնը: Կճպել թթու խնձորները, հեռացնել միջուկները: Կտրատել պտուղները կտորներով, լցնել կաթսայի մեջ: Դրանց վրա լցնել 3,5 բաժակ ջուր, որին ավելացնել 6 ճաշի գդալ շաքարավազ և կիտրոնի հյութ: Խառնուրդը կափարիչով ծածկել, հասցնել եռման: 5 րոպե եփել ցածր ջերմության վրա: Այժմ խնձորները հանել օշարակից:
  5. Պուդինգին ավելացնել 0.5 բաժակ ջուր: Լավ խառնել այնպես, որ գնդիկներ չլինեն: Լցնել այն խնձորի օշարակի մեջ: Եփել ցածր կրակի վրա` անընդհատ խառնելով: Արդյունքում, դուք պետք է ստացվի թանձր պուդինգ: Խնձորները լցնել արդեն սառած խմորի վրա: Վերևում հավասարաչափ տարածել պուդինգը:
  6. Պատրաստել խառնուրդը կոկոսով կեղևի համար: Դա անելու համար, հալեցնել կարագը ցածր ջերմության վրա: Ավելացնել 4 ճաշի գդալ շաքար և կոկոսի բոլոր փաթիլներ: Գդալով խառնել, երբ շաքարավազը լուծվի, հանել զանգվածը կրակից և թող սառչի: Դրանից հետո ձուն հարել դրա մեջ: Ստացված խառնուրդը հավասարաչափ տարածել դեսերտի մակերեսին:
  7. Թխել կարկանդակը 10 րոպե: Երբ ստացվի ոսկե դարչնագույն կեղև, հանեք այն ջեռոցից: Դեսերտը թողնել սենյակային ջերմաստիճանում, մինչև ամբողջովին սառչի:

Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակ

Կոկոսի փաթիլներով խնձորով կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Ռաֆաելլո

Խնդրում ենք Գնահատեք