Կոկոսով տորթ. Համեղ աղանդեր առանց թխման

Կոկոսով տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կոկոսով տորթ. Համեղ աղանդեր առանց թխման

Ես հիշում եմ, որ մոտ 5 տարի առաջ ես հափշտակությամբ պատրաստում էի թխվածքներ: Պարբերաբար ուրախացնում էի ընտանիքիս համեղ հյուրասիրություններով, բայց տարիների ընթացքում իրավիճակը փոխվել է: Ամուսինս ասում է, որ ծուլացել եմ, բայց ես պարզապես հոգնել եմ: Հիմա փորձում եմ աղանդեր ընտրել, որոնց պատրաստումը շատ հոգնեցուցիչ չէ: Կոկոսով տորթը դրանցից մեկն է:

Այս բաղադրատոմսով կոկոսի տորթ պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է միայն խառնիչ խոհանոցային տեխնիկայից: Դրանով պետք է հարել սերուցքը և խտացրած կաթով կրեմը: Եվ եթե վերջինս փոխարինեք տնական սերուցքային կարամելով կամ շոկոլադե գլազուրով, դա ուղղակի հեքիաթ կլինի:

Կոկոսով տորթ

Կոկոսով տորթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սերուցք 500 մլ
  • Շաքարի փոշի 4 ճաշի գդալ
  • Կոկոսի փաթիլներ 100 գ
  • Ժելատին 3 թեյի գդալ
  • Ջուր 0,25 բաժակ
  • Եփած խտացրած կաթ 380 գ
  • Թխվածքաբլիթներ 300 գ
  • Կարագ 160 գ
  • Վանիլ 1 պտղունց

Կոկոսով տորթ

Կոկոսով տորթ

Կոկոսով տորթ

Կոկոսով տորթ. Պատրաստման եղանակը

  1. Առաջին քայլը կոկոսով միջուկը պատրաստելն է: Սերուցքը պետք է լինի հնարավորինս յուղալի (35% -ը լավագույնն է) և անմիջապես սառնարանից: Լցնել դրանք խորը ամանի մեջ, ավելացնել շաքարի փոշին և կրեմը հարել մինչև ամուր գագաթները:
  2. Օգտագործելով սիլիկոնե բահիկ, կոկոսը նրբորեն խառնել հարած սերուցքի մեջ:
  3. Ժելատինի վրա լցնել եռման ջուր: Երբ այն լուծվի, դրան մի գդալ կոկոսի միջուկ ավելացնել և խառնել:
  4. Հարած սերուցքի ամանի մեջ լցնել հալված ժելատինը, խառնել ամբողջը նրբորեն, մոտ մեկ րոպե, մինչև հարթվի:
  5. Շոկոլադե բլիթները և փափկացրած կարագի կեսը լցնել բլենդերի ամանի մեջ: Մանրացնել բաղադրիչները: Թխվածքաբլիթների կեսը լցնել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա:
  6. Հարթեցնել և սեղմել հիմքը տապակի մեջ: Վրան քսել յուղալի կոկոսի զանգվածը հավասար շերտով: Վրան լցնել թխվածքաբլիթների զանգվածի մյուս կեսը:
  7. Այժմ պատրաստել վերջին շերտը եփած խտացրած կաթից: Լցնել այն ամանի մեջ, ավելացնել փափկած կարագի մնացած մասը և մի պտղունց վանիլին: Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել մի քանի կաթիլ ռոմ:
  8. Խտացրած կաթը մեծ արագությամբ հարել հարիչով: Երբ ստացվի խիտ, միատարր զանգված, լցնել այն աղանդերի վրա: Կոկոսը ցանել տորթի վրա և դնել սառնարանում առնվազն 3 ժամ:

Կոկոսով տորթ

Կոկոսով տորթը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Չիզքեյք առանց թխման

Խնդրում ենք Գնահատեք