Կուրաբիե Թխվածքաբլիթներ. Դրանք ցանկացած երեկոն կդարձնեն ավելի հաճելի և հարմարավետ

Կուրաբյե Թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կուրաբիե Թխվածքաբլիթներ. Այս թխվածքաբլիթները, որ անչափ համեղ ու փխրուն էին, քաղցր ու նուրբ, ամենատարածված քաղցրավենիքներից էին շաքարով խմորից:

Այս թխվածքաբլիթները համտեսել ենք մանկության տարիներից, հավանաբար շատերը հիշում են դա, քանի որ անհնար է մոռանալ նման համեղ բաները:

Նման բլիթները պատրաստելը հաճելի է, արագ և հեշտ: Բոլորին կանչեք թեյի` հիանալի, համեղ թխվածքաբլիթներով:

Կուրաբիե Թխվածքաբլիթներ

Կուրաբիե Թխվածքաբլիթներ. Մեզ պետք կլինի.

_Կարագ 200 գ

_Աղ 1 պտղունց

_Շաքարի փոշի 100 գ

_Վանիլին 1-1,5 գ

_Ձվի սպիտակուց 2 հատ

_Ալյուր 300 գ

Կուրաբիե Թխվածքաբլիթներ

Կուրաբիե Թխվածքաբլիթներ. Ինչպես պատրաստել

_Խոր ամանի մեջ լցնել փափուկ կարագ, աղ, ավելացնել շաքարի փոշի և վանիլային շաքար:

_Խառնիչով հարել զանգվածը մինչև փրփրուն ու փափուկ լինի: Որքան ավելի շատ հարեք զանգվածը, այնքան ավելի փխրուն կլինեն բլիթները:

_Լցնել սպիտակուցները լավ հարած խառնուրդի մեջ, շարունակեք հարել մինչև սահուն, թեթև ու փափուկ զանգված ստացվի, որը նման է կարագով կրեմի:

_Հետո, ավելացնել ալյուրի ալյուրը մասերով, հունցեք խմոր, բայց ոչ շատ երկար, խմորը չպետք է լինի ոչ թանձր, ոչ ջրիկ:

_Խմորը լցնել խմորեղենի տոպրակի մեջ «փակ աստղ» վարդակով, սեղմել բլիթները միմյանցից փոքր հեռավորության վրա յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:

_Թխուկների կենտրոնում պետք է անել փոսիկներ, և դրանք լցնել ենք խիտ ջեմով կամ պովիդլոյով:

_Տապակը դնել նախապես մինչև 220 աստիճանի ջեռուցված վառարանը և թխել վերին և ստորին ջեռուցման ռեժիմով՝ առանց կոնվենցիայի, 15-17 րոպե:

_Երբ արդեն պատրաստ են թխվածքաբլիթները, թողեք դրանք սառչեն, և կարող եք մատուցել:

Կուրաբիե Թխվածքաբլիթներ
Բարի ախորժակ:

Կաթնաշոռով Թխվածքաբլիթներ 2 րոպեում․ Շատ Արագ և Համեղ Նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք