Կարող եք ինքներդ ձեզ հաճույք պատճառել պատրաստելով հատապտուղներով աղանդեր:
Ի տարբերություն քաղցր ուտեստների մեծամասնության, մենք պատրաստում ենք այս քնքուշ հյուրասիրությունն առանց սերուցքի կամ ժելատինի օգտագործման: Քաղցր սերուցքը փոխարինվում է հատապտուղի շերտով, համը պարզապես կախարդական է:
Թարմացնող համեղ աղանդերը ձեզ թարմություն և լավ տրամադրություն կտա:
Հատապտուղներով աղանդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Կաթ 500 մլ
_Ձու 2 հատ
_Կարագ 30 գ
_Շաքարավազ 200 գ
_Վանիլային շաքար 10 գ
_Հատապտուղներ 500 գ
_Օսլա 2 ճաշի գդալ
Հատապտուղներով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը
_Կաթը բաժանել երկու մասի: Մի մասը դնել կրակի վրա, երկրորդը խառնել ձվերի հետ:
_Խառնել 100 գ շաքարավազը, վանիլային շաքարավազի և 1 ճաշի գդալ օսլայի հետ:
_Կաթն ավելացնել ձվերին և խառնել այնքան, մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
_Երբ կաթը սկսի եռալ, խառնուրդը լցնել բարակ հոսքով: Խառնել, մինչև որ թանձրանա:
_Տաք կրեմին կարագ ավելացնել: Խառնել պարբերաբար, որպեսզի կեղև չստացվի:
_Հատապտուղները խառնել 100 գ շաքարավազի և 1 ճաշի գդալ օսլայի հետ, ցածր կրակի վրա հասցնել եռման: Թողեք սառչի:
_Աղանդերը շերտերով դնել ամանի մեջ: Սկզբում մի քանի ճաշի գդալ կրեմ, ապա հատապտուղներ, նորից կրեմ:
_Դնել սառնարանը 3-4 ժամ:
Զարդարել քերած շոկոլադով կամ հատապտուղներով:
Հատապտուղներով աղանդերը պատրաստ է:
Բարով համտեսեք:
Տեսանյութ
Պատրաստում ենք քաղցրավենիք 2 րոպեում