Հիասքանչ խնձորով կարկանդակ. Ամենագեղեցիկ և համեղ բաղադրատոմսը, որը երբևէ հանդիպել եք
Ստացվում է պարզապես շքեղ, պայծառ, հարուստ և յուրահատուկ համ ու բույր: Դուք անպայման պետք է փորձեք:
Содержание
Հիասքանչ խնձորով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խնձոր 2 հատ
- Շաքար կես բաժակ
- Դարչին 1 թեյի գդալ
- Կտրտած ընկույզ կես բաժակ
Խմոր
- 2 դեղնուց
- Կես բաժակ կաթ
- Կես բաժակ յուղ
- Փափուկ կարագ կամ մարգարին 150 գ
- Շաքարի փոշի կես բաժակ
- Ցորենի կամ եգիպտացորենի օսլա 1 բաժակ
- Ալյուր 4 բաժակ
- Վանիլ 1 տուփ
- Փխրեցուցիչ կես տուփ
- Դեղնուց
- 16 ամբողջական ընկույզ
- 2 ճաշի գդալ կտրատած ընկույզ
- 1 գդալ շաքարի փոշի
Հիասքանչ խնձորով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
- Խնձորը մաքրում ենք կեղևից, հանել միջուկը: Պտղամիսը քերել քերիչով, լցնում տապակի մեջ, ավելացնում շաքար ՝ խառնելով, տապակում 5 րոպե:
- Ստացվածին ավելացնել մանրացված ընկույզ, դարչին, մանրակրկիտ խառնել:
- 2 դեղնուց գցել առանձին ամանի մեջ, լցնել կաթ, բուսական յուղ, ավելացնել փափուկ կարագ, օսլա, վանիլ, փխրեցուցիչ և ալյուր:
- Բաղադրիչները խառնել, հունցել հարթ խմոր, գրտնակել շրջանաձև, հարթեցնել եզրերը, եռանկյունու տեսքով փոքր կտրվածքներ անել, այնուհետև ծալում գեղեցիկ ձևով՝ ինչպես նկարում:
- Ձվի և կաթի խառնուրդով քսել խմորը, արանքներում ընկույզ դնել, իսկ կենտրոնում լցնել պատրաստված խնձորի միջուկը: Զարդարել վերին մասը մանրացված ընկույզով:
- Այժ, տապակն ուղարկել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը 25-30 րոպե:
- Թխելուց հետո, երբ սառչի՝ զարդարել շաքարի փոշիով:
Հիասքանչ խնձորով կարկանդակը պատրաստ է: Համեղ միջուկ և ոչ պակաս համեղ հիմք ՝ ստացվում է աներևակայելի նուրբ և անսովոր խնձորով կարկանդակ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Խնձորով աղանդեր