Ձվով երշիկ. Ահա, թե ինչպես է պատրաստվում ամենապարզ ձվային նախուտեստը

Ձվով երշիկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ձվով երշիկ. Սա լիարժեք նախուտեստ երշիկ է, որը բուտերբրոդի նման մատուցելը մեղք չէ:

Դրա մեջ ամենալավն այն է, որ այն բացարձակ դիետիկ է: Իսկ համի համար կարող եք ընտրել ցանկացած համեմունքներ և կանաչիներ: Հարմար կլինեն սխտորի փոշին, կծու պղպեղը և նույնիսկ պապրիկան:

Ի տարբերություն լցոնված ձվերի, նման ուտեստը չի չորանում և կարող է պահպանվել մի քանի օր:

Ձվով երշիկ

Ձվով երշիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 3 հատ

_Սև պղպեղ (աղացած) ՝ ըստ ճաշակի

_Կարրի՝ ըստ ճաշակի

_Աղ ՝ ըստ ճաշակի

Ձվով երշիկ

Ձվով երշիկ

Ձվով երշիկ. Պատրաստման եղանակը

_Պինդ խաշել ձվերը: Դրա համար ջրի եռալուց հետո 10 րոպեն բավական կլինի: Այնուհետև սառեցնել և կեղևազերծել:

_Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Սպիտակուցները մանր խորանարդներով կտրել, դեղնուցները պատառաքաղով լավ տրորել, դրանց վրա ավելացնել աղ, պղպեղ, կարրի:

_Դրանից հետո սպիտակուցները խառնել դեղնուցների հետ, լցնել պլաստիկե թաղանթի կամ փայլաթիթեղի վրա և զգուշորեն ձևավորել ամուր երշիկ:

_Դնել ձվի երշիկը շոգեկաթսայի մեջ և եփել 15 րոպե ուժեղ կրակի վրա:

Եթե ​​այդպիսի կաթսա չունեք, օգտագործեք հերմետիկ թխելու տոպրակ և խաշեք երշիկը եռացող ջրի մեջ: Ապա թող այն ամբողջովին սառչի:

Ձվով երշիկ

Գերազանց ուտեստ է ինչպես տոնի, այնպես էլ ամեն օրվա համար: Խորհուրդ ենք տալիս այն մատուցել հացով և փափուկ պանրով:

Ձվով երշիկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Արագ նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք