Մածունով աղանդեր. 10 րոպեում կպատրաստեք համեղ ու խրթխրթան քաղցրավենիք, որը շատ հարմար կլինի թեյի հետ մատուցելու համար

Մածունով աղանդեր ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Առաջարկում ենք հեշտ ու համեղ մածունով աղանդեր պատրաստել, որը կդառնա անհավանական համեղ հյուրասիրություն

Հեշտ և մատչելի բաղադրատոմսերը թափ են հավաքում: Մարդիկ այլևս չեն ուզում երկար կանգնել վառարանի մոտ և փորձել գերազանցել փորձառու խոհարարներին։

Սա նորմալ է, քանի որ պարզ ուտեստները հատուկ մոգություն ունեն: Սա հատկապես վերաբերում է մատչելի եղանակով պատրաստված թխվածքներին:

Ներկայացնում ենք արագ աղանդերի տարբերակ, որը ձեզ անտարբեր չի թողնի:

Մածունով աղանդեր
Մածունով աղանդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ ալյուր — 350 գ

_ բուսական յուղ — 150 գ

_ մածուն — 150 գ

_ կիտրոնի կեղևի քերուկ

_ շաքարավազ — 3 ճաշի գդալ

_ աղ — 1 պտղունց

_ կարագ — 2 ճաշի գդալ

_ ձիթապտղի յուղ — 3 ճաշի գդալ

_ հավի ձու — 2 հատ

Մածունով աղանդեր Մածունով աղանդեր
Մածունով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը

_ Ամանի մեջ կոտրել ձվերը, խառնել շաքարավազի հետ, մինչև այն ամբողջությամբ լուծվի։

_ Ձիթապտղի յուղը լցնել ձվի զանգվածի մեջ, աղ անել և շարունակել հարել։

_ Խառնուրդին ավելացնել մածունը և կիտրոնի քերուկը, խառնել մթերքները մինչև հարթ զանգված ստացվի:

_ Այնուհետև խառնել փխրեցուցիչը և ալյուրը, ավելացնել ձվի զանգվածին, շաղախել խմորը։

_ Խմորը գրտնակել 3 մմ հաստությամբ ուղղանկյուն շերտով, վրան կարագ քսել և փաթաթել կոկիկ ռուլետ։

_Ռուլետը կտրատել մոտ 2-3 սմ հաստությամբ շերտեր։

_Տապակի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթը, տապակել կտորները մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Մածունով աղանդեր

Արդյունքում մնում է միայն վրան շաքարի փոշի ցանել, և կարող եք թեյ խմել այս անհավանական նրբությամբ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բելգիական վաֆլի

Խնդրում ենք Գնահատեք