Առաջարկում ենք հեշտ ու համեղ մածունով աղանդեր պատրաստել, որը կդառնա անհավանական համեղ հյուրասիրություն
Հեշտ և մատչելի բաղադրատոմսերը թափ են հավաքում: Մարդիկ այլևս չեն ուզում երկար կանգնել վառարանի մոտ և փորձել գերազանցել փորձառու խոհարարներին։
Սա նորմալ է, քանի որ պարզ ուտեստները հատուկ մոգություն ունեն: Սա հատկապես վերաբերում է մատչելի եղանակով պատրաստված թխվածքներին:
Ներկայացնում ենք արագ աղանդերի տարբերակ, որը ձեզ անտարբեր չի թողնի:
Մածունով աղանդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ ալյուր — 350 գ
_ բուսական յուղ — 150 գ
_ մածուն — 150 գ
_ կիտրոնի կեղևի քերուկ
_ շաքարավազ — 3 ճաշի գդալ
_ աղ — 1 պտղունց
_ կարագ — 2 ճաշի գդալ
_ ձիթապտղի յուղ — 3 ճաշի գդալ
_ հավի ձու — 2 հատ
Մածունով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը
_ Ամանի մեջ կոտրել ձվերը, խառնել շաքարավազի հետ, մինչև այն ամբողջությամբ լուծվի։
_ Ձիթապտղի յուղը լցնել ձվի զանգվածի մեջ, աղ անել և շարունակել հարել։
_ Խառնուրդին ավելացնել մածունը և կիտրոնի քերուկը, խառնել մթերքները մինչև հարթ զանգված ստացվի:
_ Այնուհետև խառնել փխրեցուցիչը և ալյուրը, ավելացնել ձվի զանգվածին, շաղախել խմորը։
_ Խմորը գրտնակել 3 մմ հաստությամբ ուղղանկյուն շերտով, վրան կարագ քսել և փաթաթել կոկիկ ռուլետ։
_Ռուլետը կտրատել մոտ 2-3 սմ հաստությամբ շերտեր։
_Տապակի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթը, տապակել կտորները մինչև ոսկե դարչնագույնը:
Արդյունքում մնում է միայն վրան շաքարի փոշի ցանել, և կարող եք թեյ խմել այս անհավանական նրբությամբ։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Բելգիական վաֆլի