Մակարոնով չիպսեր. Այնուամենայնիվ, չնայած նախուտեստը կարտոֆիլի չիպսերի հետ ընդհանրություններ չունի, ուտեստն այլ կերպ անվանել չի կարելի:
Մակարոնեղենը հարմար կողմնակի ուտեստ է ցանկացած մսի կամ ձկան ուտեստի համար: Առանձին առավելություն է դրա մատչելիությունն ու պատրաստման արագությունը: Բայց նրանք ունեն մեկ լուրջ թերություն. Եթե դրանք մի փոքր սառչում են, համը փոխվում է: Եթե ճաշից կամ ընթրիքից հետո մի փոքր կողմնակի ուտեստ է մնացել, ժամանակ մի կորցրեք: Մակարոնեղենի չիպսերն ավելի լավ է միանգամից եփել:
Մակարոնով չիպսեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Մակարոնեղեն 100 գ
_Ցորենի ալյուր 1.5 ճաշի գդալ
_Օսլա 1.5 ճաշի գդալ
_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Պապրիկա՝ ըստ ճաշակի
_Կարրի՝ ըստ ճաշակի
_Սխտորի փոշի՝ ըստ ճաշակի
Մակարոնով չիպսեր. Պատրաստման եղանակը
_Եփել մակարոնեղեն կամ օգտագործել արդեն պատրաստվածը:
_Ալյուրը խառնել օսլայի հետ և մակարոնեղենը թաթախել խառնուրդի մեջ, որպեսզի այն հավասարապես պատված լինի բոլոր կողմերից:
_Տաքացրեք յուղը խորը թավայի կամ կաթսայի մեջ և ավելացնել մակարոնեղենը:
_Տապակել մինչև դրանք սկսել լողալ յուղի երեսին, ապա հանել, դնել դրանք թղթե սրբիչի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը հեռացվի:
_Մակարոնեղենի չիպսերը տեղափոխեք խորը ամանի մեջ և խառնեք համեմունքներով խառնուրդի մեջ:
Պատրաստ է:
Նման նախուտեստի ամենալավ կողմն այն է, որ համը կարող եք ինքներդ ընտրել կամ փխրուն տեսականի պատրաստել: Մակարոնեղենի ձևը կարող է նաև շատ տարբեր լինել, բայց խխունջանման մակարոնեղենը բոլորից հարմար է: Պահպանեք այս բաղադրատոմսը ձեր հաջորդ ֆիլմի դիտման համար:
Տեսանյութ
Վերմիշելով համեղ փլավ