Մակարոնով չիպսեր. Խրթխրթան, կծու, հագեցնող նախուտեստը կատարյալ է կինոնկար դիտելիս

Մակարոնով չիպսեր ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Մակարոնով չիպսեր. Այնուամենայնիվ, չնայած նախուտեստը կարտոֆիլի չիպսերի հետ ընդհանրություններ չունի, ուտեստն այլ կերպ անվանել չի կարելի:

Մակարոնեղենը հարմար կողմնակի ուտեստ է ցանկացած մսի կամ ձկան ուտեստի համար: Առանձին առավելություն է դրա մատչելիությունն ու պատրաստման արագությունը: Բայց նրանք ունեն մեկ լուրջ թերություն. Եթե դրանք մի փոքր սառչում են, համը փոխվում է: Եթե ​​ճաշից կամ ընթրիքից հետո մի փոքր կողմնակի ուտեստ է մնացել, ժամանակ մի կորցրեք: Մակարոնեղենի չիպսերն ավելի լավ է միանգամից եփել:

Մակարոնով չիպսեր

Մակարոնով չիպսեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մակարոնեղեն 100 գ

_Ցորենի ալյուր 1.5 ճաշի գդալ

_Օսլա 1.5 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Պապրիկա՝ ըստ ճաշակի

_Կարրի՝ ըստ ճաշակի

_Սխտորի փոշի՝ ըստ ճաշակի

Մակարոնով չիպսեր

Մակարոնով չիպսեր

Մակարոնով չիպսեր. Պատրաստման եղանակը

_Եփել մակարոնեղեն կամ օգտագործել արդեն պատրաստվածը:

_Ալյուրը խառնել օսլայի հետ և մակարոնեղենը թաթախել խառնուրդի մեջ, որպեսզի այն հավասարապես պատված լինի բոլոր կողմերից:

_Տաքացրեք յուղը խորը թավայի կամ կաթսայի մեջ և ավելացնել մակարոնեղենը:

_Տապակել մինչև դրանք սկսել լողալ յուղի երեսին, ապա հանել, դնել դրանք թղթե սրբիչի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը հեռացվի:

_Մակարոնեղենի չիպսերը տեղափոխեք խորը ամանի մեջ և խառնեք համեմունքներով խառնուրդի մեջ:

Պատրաստ է:

Մակարոնով չիպսեր

Նման նախուտեստի ամենալավ կողմն այն է, որ համը կարող եք ինքներդ ընտրել կամ փխրուն տեսականի պատրաստել: Մակարոնեղենի ձևը կարող է նաև շատ տարբեր լինել, բայց խխունջանման մակարոնեղենը բոլորից հարմար է: Պահպանեք այս բաղադրատոմսը ձեր հաջորդ ֆիլմի դիտման համար:

Տեսանյութ

Վերմիշելով համեղ փլավ

Խնդրում ենք Գնահատեք