Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ. Արագ թխվող, մատչելի ու պարզ խմորեղեն
Մայոնեզով արագ և շատ համեղ թխվածքաբլիթները ստացվում են շատ եթերային և թեթև: Դուք կարող եք թխել ինչպես ամռանը, այնպես էլ ձմռանը: Դրանք շատ հեշտ են պատրաստվում, առանց ավելորդ խնդիրների:
Բաղադրիչները շատ պարզ են. զարմանալին միայն մայոնեզն է, պետք են միայն մարգարին և ալյուր: Բաղադրության մեջ ձու չկա: Համեղ է, անպայման փորձեք:
Содержание
Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ. Պահանջվող մթերքներ
- Մայոնեզ — 200 գր
- մարգարին — 200 գր
- շաքար — 1 բաժակ + ըստ ցանկության՝ շաղ տալու համար
- վանիլին — 1 պտղունց
- ալյուր (որպեսզի խմորը պինդ լինի)
Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը
- Հալեցնել մարգարինը:
- Մայոնեզը հարել շաքարով, ավելացնել հալված մարգարինը, վանիլինը, խառնել:
- Աստիճանաբար ավելացնելով ալյուր, խմորը հունցել, այն պետք է լինի բավականին պինդ:
- Մինչ ջեռոցը տաքանում է, ձևավորեք թխվածքաբլիթները: Դա անելու համար խմորի մի կտորը գրտնակում ենք բարակ շերտով, ձեռքերով մի փոքր սեղմում ենք այն և կտրում համապատասխան կտորներով:
- Ընկղմեք դրանք շաքարի մեջ(եթե ուզում եք) և դրեք ջեռոցի տապակի վրա, որը ծածկված է յուղաթղթով:
- Թխել 200 ° C տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:
Թեյի համար թխվածքաբլիթ պատրաստելը շատ հեշտ է և արագ:
Մայոնեզով թխվածքաբլիթները պատրաստ են:
Մաղթում ենք ձեզ բարի ախորժակ և միշտ սպասում մեր էջում:
Տեսանյութ
Այսինգով թխվածքաբլիթներ