Մանդարինի լիկյոր. Նրբահամ, թեթև ըմպելիք

Մանդարինի լիկյոր ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Մեկ անգամ համտեսելով Մանդարինի լիկյոր, դուք անպայման կցանկանաք կրկնել այն:

Մանդարինը Նոր տարվա հոտ ունի, բայց այն այս լիկյորի շնորհիվ այն երկար ժամանակ կարող եք վայելել հաճելի, բուրավետ ու թեթև ըմպելիքի շնորհիվ։

Այս լիկյորը հիանալի ալկոհոլային ըմպելիք է կանանց համար: Անուշահոտ, թեթև և համեղ: Եվ ես շատ հաճախ այս լիկյորն օգտագործում եմ նաև տորթերի շերտերը թրջելու համար:

Այնպես որ, անպայման պատրաստեք և նրբազգաց կանանց հաճույք պատճառեք, այս եթերային ոգելից խմիչքով, որը թեթևակի արբեցնում է։

Մանդարինի լիկյոր

Մանդարինի լիկյոր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_մանդարին 1,5 կգ

_շաքար 200 գրամ

_օղի 1 լիտր

_կիտրոն 0,5 հատ

_վանիլային փայտ 0,5 հատ

Մանդարինի լիկյոր

Մանդարինի լիկյոր. Պատրաստման եղանակը

_Մանդարինները մաքրեք կեղևից: Բայց բոլորը դեն չնետեք, քանի որ մեզ պետք կգա 3 մանդարինի կեղև:

_Մանդարինից քամել հյութը, ավելացնել շաքարավազը, մեր կեղևը, կես կիտրոնի հյութը, վանիլինը (կարող եք ավելացնել էսենցիան):

_Լցնել այս ամենի վրա օղի, ծածկել և թող խառնուրդը մնա թրմվելու ողջ գիշեր:

_Կարող եք թողնել մի քանի օր, եթե մոտ օրերս հյուրեր չեք սպասում, նայեք ձեր հարմարությանը:

_Պահել մութ տեղում 2-4 շաբաթ: 14 օր անց մանդարինով լիկյորն արդեն բավականին համեղ է, բայց եթե այն մեկ ամիս թրմվի, ստացվում է ընդհանուր առմամբ անթերի, նուրբ վայելք:

_Դրանից հետո քամել, հեռացնել կեղևը և խմիչքը լցնել շշերի մեջ:

Այսքանը:

Հիշեք, չնայած խմիչքը համեղ է, հիշեք, որ ալկոհոլի չափից շատ օգտագործումը կարող է բացասաբար ազդել ձեր առողջության վրա:

Մանդարինի լիկյորը պատրաստ է:

Բարով համտեսեք:

Տեսանյութ

Ժելե՝ ցիտրուսներով և կոմպոտով

Խնդրում ենք Գնահատեք