Մարմարե բիսկվիթ շոկոլադով. Գաղտնի բաղադրիչով չքնաղ թխվածք

մարմարե բիսկվիթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Մարմարե բիսկվիթ շոկոլադով. Գաղտնի բաղադրիչով չքնաղ թխվածք

Անկեղծ ասած, տնական տորթերն իմ թուլությունն են: Հետևաբար, բոլոր հարազատներն ու ընկերները ուրախ են ինձ մոտ թեյ խմելու: Նրանք գիտեն, որ բացի այդ իրենց հետ կտանեն համեղ և անուշաբույր թխվածքի մի կտոր:

Իմ վերջին ֆավորիտը մարմարե շոկոլադե բիսկվիթն է: Նրանում ոչ մի հեղափոխական բան չկա, բայց ստացվում է նուրբ քաղցրահամ թթու: Եվ ամեն ինչ՝ շնորհիվ մի խորամանկության:

մարմարե բիսկվիթ

Մարմարե կարկանդակ պատրաստելու համար լայմի փոխարեն կարող եք օգտագործել կիտրոն: Ձեր հայեցողությամբ կարող եք նաև հարմարեցնել հյութի և կեղևի քերուկի քանակությունը: Ամեն ինչ կախված է նրանից, թե ձեզ ինչ է դուր գալիս՝ ուժեղ կամ թույլ թթվայնություն: Նույնը վերաբերում է շոկոլադին. Օգտագործել մուգ, կաթնային կամ երկուսի խառնուրդը:

մարմարե բիսկվիթ

Մարմարե բիսկվիթ շոկոլադով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ցորենի ալյուր 200 գ
  • Փխրեցուցիչ 1,5 թեյի գդալ
  • Սև շոկոլադ 100 գ
  • Կարագ 50 գ
  • Ձու 3 հատ
  • Շաքար 100 գ
  • Պանիր մասկարպոնե 200 գ
  • Աղ 1 պտղունց
  • Լայմ 1 հատ

մարմարե բիսկվիթ

Մարմարե բիսկվիթ շոկոլադով. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել շաքարի և աղի հետ, մաղով անցկացնել ալյուրը, փխրեցուցիչը և հունցել խմորը: Ավելացնել 125 գ մասկարպոնե և լավ խառնել:
  2. Խմորը բաժանել 2 մասի: Առաջինի մեջ քերել կեղևիը և քամել լայմի հյութը, ավելացնել մնացած մասկարպոնեն:
  3. Հալեցնել շոկոլադն ու կարագը և խառնուրդն ավելացնել խմորի երկրորդ կեսին, հարել:
  4. Ջեռոցի տապակը յուղել և ալյուր ցանել: Բաց և մուգ խմորը լցնել մասերով: Թխել կես ժամ 180 ° C ջերմաստիճանում:

մարմարե բիսկվիթ

Ստացվում է պարզապես զարմանալի մասկարպոնեով բիսկվիթ: Հիշեք. Որքան փոքր լինի ձևամանի տրամագիծը, այնքան բարձր կլինի բիսկվիթը: Ի դեպ, տորթի վրա կարելի է հալված շոկոլադ լցնել:

Մարմարե բիսկվիթը շոկոլադով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Զեբր կարկանդակ

Խնդրում ենք Գնահատեք