Յոգուրտով կրեմ. Արագ պատրաստվող թեթև ու պարզ կրեմ

Յոգուրտով կրեմ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Յոգուրտով կրեմ. Արագ պատրաստվող թեթև ու պարզ կրեմ

Քաղցրավենիքի ձեր գլուխգործոցներում հաճախ եք կրեմ օգտագործում: Իհարկե, այո, քանի որ այն պատրաստում են նապոլեոնի, մեղրով տորթի, էկլերի և շատ այլ աղանդերի համար: Եթե ​​արդեն հոգնել եք կրեմի դասական տարբերակից, առաջարկում եմ փորձել նոր բան:

Յոգուրտով կրեմ

Փորձարկումների ու սխալների արդյունքում ես փորձեցի ավելի համեղ դարձնել արդեն իսկ համեղ կրեմը: Ուրախ եմ ձեզ հետ կիսվել ամենահաջողակ բաղադրատոմսով: Շատ կաթի փոխարեն ես օգտագործում եմ այլ բաղադրիչներ: Բավական է մեկ անգամ փորձել յոգուրտով կրեմը, որպեսզի շարունակեք եփել հենց այդպես:

Յոգուրտով կրեմ

Յոգուրտով կրեմ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Յոգուրտ 350 գր
  • Ձու 2 հատ
  • Կարագ 160 գ
  • Օսլա 30 գ
  • Խտացրած կաթ 150 գ
  • Շաքար 50 գ

Յոգուրտով կրեմ

Յոգուրտով կրեմ

Յոգուրտով կրեմ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ խառնել յոգուրտը, ձվերը, շաքարավազը և օսլան մինչև համասեռ դառնա: Խառնուրդը եռացնել միջին կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով: Դրանից հետո եփել ևս 15 վայրկյան:
  2. Յոգուրտի խառնուրդը լցնել ամանի մեջ, ծածկել սննդի թաղանթով և թողնել, որ սառչի սենյակային ջերմաստիճանում:
  3. Հարել կարագը, ավելացնել խտացրած կաթը: Շարունակել հարել մինչև միասեռ դառնա: Այս բաղադրիչները պատրաստելուց առաջ պետք է լինեն սենյակային ջերմաստիճանում:
  4. Երբ յոգուրտի խառնուրդը սառչի, հարել խառնիչով և խառնել կարագի զանգվածի հետ: Լավ հարել, մինչև համասեռ կրեմ ստացվի:

Յոգուրտով կրեմ

Ցանկալի է անհապաղ օգտագործել յոգուրտով կրեմը: Սառնարանում երկար պահելիս կրեմի բաղադրության յուղը կսկսի պնդանալ: Դա վատ կանդրադառնա կրեմի կայունության վրա:

Կրեմը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Գազարով համեղ տորթ

Խնդրում ենք Գնահատեք