Նուտելայով կարկանդակ. Ծաղկի տեսքով համեղ, նուրբ և բուրավետ թխվածք, պատրաստեք այն, եթե ոչ միայն լավ համն է կարևոր է ձեզ համար, այլև թխվածքի գեղագիտական տեսքը: Ճաշակի, գույնի, համի և ձևի զարմանալի համադրություն: Տնական տոնական խմորեղեն պատրաստելը շատ հեշտ է, եթե խոհարարական արտադրանքի մեջ երկու հիմնական հատկություններ համակցված են `համի և գեղագիտական տեսքի ներդաշնակություն: Հենց այս հատկություններն են տարբերում համեղ նուտելայով քաղցր խմորեղենը մյուսներից:
Ի դեպ, Նուտելա քաղցր շոկոլադե մածուկը կարելի է փոխարինել տնական շոկոլադե մածուկով: Տորթը ստացվում է փափուկ, չափավոր քաղցր և հաճելի շոկոլադե երանգով, որը դուր է գալիս ինչպես երեխաներին, այնպես էլ մեծահասակներին: Մեր բաղադրատոմսի համաձայն պատրաստված հաճելի հրուշակեղենի առավելությունն այն է, որ այն երկար ժամանակ չի հնանում, այնպես որ նույնիսկ մի քանի օր անց դուք չեք ամաչի թեյի հետ մատուցել ձեր ընկերներին և հարազատներին, եթե իհարկե մնա:
Կականդակը ձևավորելը բացարձակապես դժվար չէ: Հետևեք մեր հուշմանը և հաջողության կհասնեք:
Նուտելայով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Նուտելա 120 գրամ
- Կաթ 3.2% 160 մլ
- Չոր խմորիչ 7 գրամ
- Շաքար 65 գրամ
- Ցորենի ալյուր 450 գրամ
- Հավի ձու 2 հատ
- Աղի պտղունց 2 գրամ
Նուտելայով կարկանդակ. Ինչպես պետք է պատրաստել
- Սկսելու համար տաք կաթի մեջ ավելացնել խմորիչ, խառնել և մի կողմ դնել: Ալյուրը մաղել, դրան ավելացնել շաքարավազը և մեկ պտղունց աղը, ամեն ինչ թեթև խառնել:
- Ավելացնել ձու և հասած խմորիչը: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտ կամ ձեռքով կամ հարիչով: Խմորը 1 ժամով թողնել տաք տեղում: Մեկ ժամից հետո խմորը պետք է բարձրանա և ավելանա ծավալով: Խմորը բաժանել 4 հավասար մասի: Յուրաքանչյուր մասը գրտնակել բավական բարակ շրջանակով (եթե խմորը կպչում է ձեր ձեռքերին, ապա կարող եք ցանել ալյուր):
- Վերցնել առաջին գրտնակած շրջանակը և դրա վրա քսել նուտելա` 1 սմ չհասնելով եզրին, դրա վրա դնել երկրորդ շրջանակը, քսել նուտելան, երրորդը նույն կերպ քսել, վրան դնել խմորի վերջին շերտը, որի վրա չի քսվում նուտելա:
- Այժմ պետք է ձևավորել ծաղկաթերթերը, դրա համար բաժակը դնել կարկանդակի մեջտեղում և նշում օղակը: Կարկանդակը բաժանել չորս մասի՝ սկսելով կտրել նշված շրջանակից, որին չենք դիպչում, այնուհետև յուրաքանչյուր քառորդը կրկին բաժանեք չորս հավասար մասի: Վերջում պետք է ստանաք 16 հավասար մաս: Վերցրեք տորթի երկու կտոր երկու ձեռքերով և ոլորեք դրանք հակառակ ուղղությամբ: Կրկնեք բոլոր մասերով, որպեսզի կազմեք ութ ավարտված ծաղկաթերթիկ:
- Ծաղկի վրա քսել հարած ձու: Թխել 180 C ջերմաստիճանում 20-30 րոպե: Պատրաստի խմորեղենի վրա տաք վիճակում քսել կարագ:
Նուտելայով կարկանդակը պատրաստ է, կարող եք մատուցել:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ Տղամարդու իդեալ