Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ. Սերուցքային կրեմով համեղ թխվածք, որը կպատրաստեք շատ կարճ ժամանակում

Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կես ժամում կպատրաստեք Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ: Մինչ բիսկվիթը թխվում է, կարող եք պատրաստել կրեմը։ Հետո ուղղակի ռուլետը փաթաթեք և մատուցեք սեղանին։ Երբեմն ես նույնիսկ չեմ թողնում, որ թրմվի սառնարանում, քանի որ այն արդեն շատ համեղ է ստացվում։

Եթե ​​ավելի շատ ժամանակ ունեք, կարող եք թխվածքաբլիթը թրջել ռոմի խառնուրդով (ռոմ, շաքարավազ և ջուր): Այն թխվածքաբլիթի շոկոլադե ռուլետին էլ ավելի փափկություն և քնքշություն կհաղորդի: Հաճույքն այնքան էլեգանտ է ստացվում, կարծես այն գնել եք քաղաքի լավագույն հրուշակեղենի խանութից:

Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ

Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ. Բաղադրիչներ

_ Ձու 5 հատ

_ Շաքարավազ 200 գ

_ Ցորենի ալյուր 200 գ

_ Ջուր 75 մլ

_ Կարագ 150 գ

_ Խտացրած կաթ 300 գ

_ Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_ Վանիլին ըստ ճաշակի

_ Կակաոյի փոշի 2 ճաշի գդալ

_ Վանիլային շաքար ըստ ճաշակի

Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ

Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ. Պատրաստման եղանակը

_ Ձուն լավ հարել շաքարավազի հետ։ Շարունակելով հարել՝ ավելացնում ենք վանիլինն ու եռման ջուրը։ Լցնել մաղած ալյուրը փխրեցուցիչի և կակաոյի փոշու հետ, նրբորեն խառնել։ Խմորը պատրաստ է։

_ Թխելու համար նախատեսված տապակը ծածկել յուղաթղթով և լցնել խմորը, հավասարաչափ տարածել։

_ Թխել 25-30 րոպե 200°C ջերմաստիճանում։

_ Բիսկվիթը դնել մաքուր սրբիչի վրա, հանել յուղաթուղթը։ Սրբիչով օգնելով՝ ռուլետ ձևավորեք։

_ Կրեմ պատրաստելու համար կարագը հարել վանիլային շաքարի հետ։ Շարունակելով հարել՝ ավելացնել խտացրած կաթը։

_ Ռուլետը բացել, քսեք կրեմը և նորից հետ փաթաթել։ Ձևավորել ըստ ճաշակի և մատուցել:

Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ Շոկոլադե բիսկվիթով ռուլետ

Համաձայնեք, կրեմով շոկոլադե ռուլետի այս բաղադրատոմսն իսկական գտածո է: Պատրաստման հեշտության շնորհիվ դուք կարող եք ուրախացնել ձեր ընտանիքին այս հյուրասիրությամբ ոչ միայն տոնական օրերին:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ռուլետ 3 բաղադրիչից

Խնդրում ենք Գնահատեք