Շոկոլադով և սուրճով կրեմ. Իսկական լիարժեք դեսերտ

Շոկոլադով և սուրճով կրեմ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Շոկոլադով և սուրճով կրեմ. Իսկական լիարժեք դեսերտ:
Այսօր ուզում ենք ներկայացնել, թե ինչպես կարելի է պատրաստել ձեր սիրած շոկոլադով և սուրճով կրեմը: Կամ ավելի շուտ պարզապես շոկոլադով կամ պարզապես սուրճով, կարող եք փորձարկել և փորձել այնպես, ինչպես ցանկանում եք:

Նման կրեմ կարելի օգտագործել տորթեր, կամ տարբեր աղանդերներ զարդարելու համար: Բացի այդ, այս կրեմն ինքն իրենով ստացվում է որպես լիարժեք դեսերտ, այն էլ` շատ համեղ:

Շոկոլադով և սուրճով կրեմ

Շոկոլադով և սուրճով կրեմ. Բաղադրությունը.

  • Թանձր սերուցք 1 բաժակ
  • Փոշի շաքար  ⅓ բաժակ
  • ժելատին 10 գրամ
  • Վանիլային փոշի:

Սուրճով կրեմի համար.

  • Թունդ սուրճ

Շոկոլադով կրեմի համար.

  • 1 ճաշի գդալ կակաո

Շոկոլադով և սուրճով կրեմ

Շոկոլադով և սուրճով կրեմ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Սերուցքը լցնել սառը կաթսայի մեջ, որը պետք է դնել սառույցի կամ սառը ջրի մեջ:
  2. Հարել սերուցքը մինչև թանձր փրփուր առաջանա, որը կայուն կմնա հարիչի ոտիկների վրա: Աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշու և վանիլային փոշու խառնուրդը, խառնել հարիչով մինչև հարթ զանգված ստացվի:
  3. Բացել ժելատինը ըստ տուփի վրայի ցուցումների, այնուհետև հալեցնել ջրային բաղնիքում կամ միկրոալիքային վառարանում:
  4. Ժելատինին մի փոքր սերուցքային զանգված ավելացնել, խառնել և հետո ժելատինի զանգվածը բարակ շիթով ավելացնել հիմնական սերուցքին:
  5. Շոկոլադե կրեմ պատրաստելու համար նույնը արեք, բայց փոշի շաքարը պետք է խառնվի կակաոյի հետ:
  6. Սուրճով կրեմի համար պատրաստեք 2 թեյի գդալ բնական սուրճի ըմպելիք: Սուրճի նստվածքը հեռացնել և լուծել ժելատինն այդ հեղուկի մեջ: Այնուհետև, նույն կերպ, հարել սերուցքը, ավելացրեք շաքարի փոշին և վերջում բարակ հոսքով լցնել սուրճը ժելատինով (պատրաստված այնպես, ինչպես հենց վանիլային կրեմի համար):
  7. Օգտագործեք այս կրեմը տորթերը զարդարելու համար կամ որպես անկախ դեսերտ: Եթե ​​նման կրեմը լցնել ամանի մեջ և դնել սառնարանում, արդյունքում կստանաք նուրբ և համեղ դեսերտ:

Շոկոլադով և սուրճով կրեմ
Շոկոլադով և սուրճով կրեմը պատրաստ է:

Խոհանոցում անցկացրեք հիանալի տրամադրություն և պատրաստեք համեղ աղանդեր:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք