Շոկոլադով և սուրճով կրեմ. Իսկական լիարժեք դեսերտ:
Այսօր ուզում ենք ներկայացնել, թե ինչպես կարելի է պատրաստել ձեր սիրած շոկոլադով և սուրճով կրեմը: Կամ ավելի շուտ պարզապես շոկոլադով կամ պարզապես սուրճով, կարող եք փորձարկել և փորձել այնպես, ինչպես ցանկանում եք:
Նման կրեմ կարելի օգտագործել տորթեր, կամ տարբեր աղանդերներ զարդարելու համար: Բացի այդ, այս կրեմն ինքն իրենով ստացվում է որպես լիարժեք դեսերտ, այն էլ` շատ համեղ:
Содержание
Շոկոլադով և սուրճով կրեմ. Բաղադրությունը.
- Թանձր սերուցք 1 բաժակ
- Փոշի շաքար ⅓ բաժակ
- ժելատին 10 գրամ
- Վանիլային փոշի:
Սուրճով կրեմի համար.
- Թունդ սուրճ
Շոկոլադով կրեմի համար.
- 1 ճաշի գդալ կակաո
Շոկոլադով և սուրճով կրեմ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Սերուցքը լցնել սառը կաթսայի մեջ, որը պետք է դնել սառույցի կամ սառը ջրի մեջ:
- Հարել սերուցքը մինչև թանձր փրփուր առաջանա, որը կայուն կմնա հարիչի ոտիկների վրա: Աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշու և վանիլային փոշու խառնուրդը, խառնել հարիչով մինչև հարթ զանգված ստացվի:
- Բացել ժելատինը ըստ տուփի վրայի ցուցումների, այնուհետև հալեցնել ջրային բաղնիքում կամ միկրոալիքային վառարանում:
- Ժելատինին մի փոքր սերուցքային զանգված ավելացնել, խառնել և հետո ժելատինի զանգվածը բարակ շիթով ավելացնել հիմնական սերուցքին:
- Շոկոլադե կրեմ պատրաստելու համար նույնը արեք, բայց փոշի շաքարը պետք է խառնվի կակաոյի հետ:
- Սուրճով կրեմի համար պատրաստեք 2 թեյի գդալ բնական սուրճի ըմպելիք: Սուրճի նստվածքը հեռացնել և լուծել ժելատինն այդ հեղուկի մեջ: Այնուհետև, նույն կերպ, հարել սերուցքը, ավելացրեք շաքարի փոշին և վերջում բարակ հոսքով լցնել սուրճը ժելատինով (պատրաստված այնպես, ինչպես հենց վանիլային կրեմի համար):
- Օգտագործեք այս կրեմը տորթերը զարդարելու համար կամ որպես անկախ դեսերտ: Եթե նման կրեմը լցնել ամանի մեջ և դնել սառնարանում, արդյունքում կստանաք նուրբ և համեղ դեսերտ:
Շոկոլադով և սուրճով կրեմը պատրաստ է:
Խոհանոցում անցկացրեք հիանալի տրամադրություն և պատրաստեք համեղ աղանդեր:
Բարի ախորժակ: